Szarvasi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

Megyei I. osztály 2017/2018. 21. forduló

Szarvasi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-1 (1-0)

Időpont: 2018. március 17. (szombat) 15:00 óra

Helyszín: Erzsébet-ligeti sporttelep

Cím: 5540 Szarvas, Erzsébet-liget

Játékvezető: Csonka Bence

Asszisztensek: Czirok Sándor Zoltán, Flinta Zoltán

Szarvas: Lévai Balázs, Kriska Norbert, Zima Dániel, Polonszki Patrik, Viszkok Dániel, Klimaj Zoltán, Furár Róbert Tibor, Kukovecz Dániel, Somogyi János Péter, Magyar Martin Pál, Szikora Milán. Cserék: Fábry Attila, Pecznik Péter, Moldván Krisztián, Farkas Norbert, Bogdán Péter, Körösfalvi Kristóf.
Vezetőedző: Rétes Pál

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Seres Bence, Kun László Dávid, Mácsai László, Balog Zsolt, Bónus Ádám, Miklya Miklós Mihály, Kálmán Szilárd, Babinyecz Balázs, Belanka Dávid, Maruntelu Mihai Erik. Cserék: Baráth Bence, Borbély Zsombor, Máris Dominik, Zsilinszki Martin, Mezei Roland.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Somogyi János Péter (24. perc), Máris Dominik (66. perc).

Sárga lapok: Zima Dániel (61. perc), Kálmán Szilárd (61. perc), Viszkok Dániel (88. perc).

Mély talajú pálya fogadta a két alakulatot. Kiegyenlített aktív mezőnyjátékkal telt az első félidő, melynek közepén egy jogosan megítélt büntetőből Somogyi János szerzett vezetést a szarvasiaknak. A lila-fehérek aktivizálták magukat, és a második játékrész derekán az egyenlítő góljukat is összehozták. Mindent egybevetve a pontosztozkodás megfelel a találkozó összképének.

Fotó: Babák Zoltán

Az ETO békéscsabai vendégszereplése előtt kitűnő ráhangolódásnak tűnik a Békés Megyei I. osztályú bajnokság pillanatnyilag 5. és 2. helyezettje közötti erőfelmérő. Az alapszakaszból ezzel, és az elmaradt 19. fordulóval együtt már csak három mérkőzés maradt, és a táblázat továbbra is érdekes abból a szempontból, hogy csupán egyetlen pont a lemaradásunk az Méhkerékkel szemben. Hibázásra ezúttal sincs lehetőség, így felemlegetve a 2017. október 14-én hazai pályán megvívott mérkőzést (Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC 3-1), szakvezetőnk egészen biztosan kiegyezne egy hasonló végeredménnyel. A szarvasi egylet bár eggyel kevesebb mérkőzést (18) teljesített, így 11 győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség és 36 pont mérleggel várja a 21. fordulót.

Brlázs István Gábor: – Mindenképpen kiegyeznék az októberi végeredménnyel. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Szarvas eddig csupán egyetlen mérkőzést veszített hazai pályán, mondjuk ezt épp a múlt héten. Mély talajú pályán kell játszanunk, hiszen napok óta esik az eső – még az is elképzelhető, hogy a hátsó pályán kerül sor a mérkőzésre. Nem tudom mennyire lesznek alkalmasak a körülmények, de ettől eltekintve is csak a győzelmet tartom elfogadhatónak céljaink elérése érdekében. Továbbra is foghíjas a keretünk: Barbu, Láza, Pusztai sérülések és betegségek miatt nem játszhatnak. Amennyiben a Méhkerék megnyeri az elhalasztott mérkőzést, akkor négy pontnyi lemaradásunk lesz velük szemben. Még három alkalommal fogunk velük találkozni, tehát nincs veszve semmi, de az ilyen mérkőzéseket, mint a mai mindenképpen győzelemmel kell lezárnunk.

line_purple

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás