Sényő-Carnifex FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 6. forduló

Sényő-Carnifex FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

4-3 (0-2)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. szeptember 4. (szombat) 16:00 óra

Helyszín: Sényő Sporttelep

Cím: 4533 Sényő, Kossuth u. 33.

Játékvezető: Tóth Tamás

Asszisztensek: Tőkés Róbert, Kövér Tamás

Sényő: Járvás Levente, Bodó Gábor, Klepács Krisztián, Szilvási Péter, Fenyőfalvi Dávid, Kalocsai László, Farkas Márk, Páll Zsombor, Jócsák Dávid, Kapacina Valer, Vámos Márk. Cserék: Nagy Máté Zsolt, Fabu Márton, Toldi András Dávid, Schmidt Péter, Lakatos László, Tóth Márk, Orosz Máté.
Edzők: Imrő László, Fiumei Viktor

Békéscsaba: Apró Ármin, Sipaki Patrik Martin, Styecz Bence, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Zelik Csaba, Szabó Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Winter Dániel, Hodonicki Márk, Kasik Ákos, Czvalinga Áron, Bukor Zoltán Márk, Pap Szabolcs, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Ilyés Tamás (9. perc), Bónus Marcell (29. perc), Toldi András Dávid (54., 71. és 90. perc), Oláh Ákos (68. perc), Kapacina Valer (75. perc).

 Sárga lapok: Kasik Ákos (82. perc), Zvara Levente Mátyás (89. perc).

Mindjárt a meccs elején hátrányba került a házigazda, amikor egy jobb oldali szöglet után a vendégek – a kiadós tömörülésben – a kapuba ügyeskedték a labdát, 0-1. A langymeleg időben már ez is hidegzuhannyal ért a hazaiak számára, hát még amikor egy újabb nagy hibát – előbb még mentett Járvás Levente, de aztán már a kapus tehetetlen volt – kihasználva növelte előnyét a látogató, 0-2. A szünetben négyet cserélt a Sényő, amely immár kockáztatni kényszerült: a kispadról bevetett Toldi András igazolta a döntés helyességét, szépítő gólja – ami ugyancsak jobbról elvégzett szögletből született – után felcsillant az esély, hogy még nem veszett el minden, 1-2.

Jelentős erőt mozgósítottak a szabolcsiak az egyenlítés érdekében – mindhiába, egy ellentámadás végén visszaállították a kétgólos különbséget a viharsarkiak, 1-3. De, a végeredmény tanúsága szerint még közel sem volt lefutott a meccs… Olyannyira nem, hogy kevesebb, mint három perc alatt egalizált a Sényő: előbb Toldi András villant ismét, majd Kapacina Valer is beköszönt, 3-3. Így a hajrá felettébb izgalmasnak ígérkezett, a hazaiak a győzelem kicsikarásáért hajtottak és elszántságukat siker koronázta: Toldi András a 90. percben bekotorta a mérkőzést eldöntő gólt, 4-3.

Összességében két teljesen eltérő játékrészt hozott a találkozó, amelyet nagyobb rutinnal simán hozhatott volna a Békéscsaba, a jól frissítő hazaiak azonban a maguk javára fordították a második félidőben kissé megalkuvóan játszó vendégek hibáit.

Brlázs István Gábor: – Az első félidőben jól játszottunk, megnyugtató előnyre tettünk szert, ami még nagyobb különbségű is lehetett volna. Szünet után már rossz felfogásban játszottunk, rendre elvesztettük a párharcokat. Próbáltam frissíteni a csapatot, de ezúttal az sem vezetett eredményre. Ennek ellenére húsz perccel vége előtt ismét két gólra növeltük az előnyünket, de nem tudtuk megtartani a labdákat és a legvégén pedig a mérkőzést is elvesztettük.

Imrő László: – Az első félidőben megcsúfoltuk a futballt, a második egy érzelmi hullámvasút volt. Jó volt látni a könnyező játékosokat az öltözőben! Abszolút megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/179937104236584

Live stream Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: