Jó tudni!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 269 másodperc.

Minden lényeges információt összegyűjtöttünk a következő mérkőzésekre vonatkozólag: jegyértékesítés, pályarendszabály, szervezett utazás és egyéb hasznos tudnivalók.

20150907

A következő hazai mérkőzéssel kapcsolatos fontos tudnivaló – amely elsősorban a vendég drukkereket érinti -, hogy a hatóság mai tájékoztatása szerint nagy valószínűséggel nem nyithatjuk ki a vendég pénztárakat, azaz a 2015. szeptember 12-én (szombaton) 18:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – DVTK mérkőzés napján, a vendég drukkerek és érdeklődők nem tudnak majd a helyszínen jegyet váltani. Felhívjuk figyelmüket, hogy mindenképpen váltsák meg előre és időben jegyüket, hogy gond nélkül be tudjanak jutni a stadionba!

Jegyeket vásárolhatnak a saját klubjuknál személyesen vagy online módon a http://meccsjegy.mlsz.hu/…/570…/Bekescsaba-1912-Elore—DVTK oldalon!

Mivel a mérkőzés fokozott biztonsági kockázatú besorolást kapott, így figyelmükbe ajánljuk a Kórház utcai Stadion pályarendszabályait, melyeket szíveskedjenek betartani!

Ügyfélszolgálati Irodánk hétköznaponként 08:00-16:00 óra között, továbbra is várja az Előre Klubkártya igénylőket és természetesen az elővételes belépőjegy vásárlókat. Cím: Előre Székház – 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6. I. emelet.

2015. szeptember 9-én (szerdán) 18:00 órától szeretettel látjuk az utánpótlás csapatainkban edző és játszó gyermekek és fiatalok szülőit, egy összevont szülői értekezletre. Helyszín: Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ. A klub életében talán ez az első olyan alkalom, ahol a város- és klubvezetés részéről minden érdekelt fél részt vesz és megfogalmazzák az Előre utánpótlással kapcsolatos terveit, tevékenységének lényegét, eredményeit, jövőjét. Az eseményen részt vesz Szarvas Péter – Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármestere, Barkász Sándor – a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. többségi tulajdonosa, Zoran Spisljak – vezetőedző és sportigazgató, Igricz Mihály – klub igazgató. A találkozón lehetőségük lesz kérdezni és kötetlen beszélgetésre is alkalom nyílik. Ne hagyják ki! Szeretettel várjuk Önöket!

20150907_01

2015. szeptember 13-án (vasárnap) 16:30 órától a Békéscsaba 1912 Előre második csapata a Budafoki MTE-Újbuda FC együttesét fogadja, a Kórház utcai centerpályán. A mérkőzés megtekintése ingyenes! Jöjjenek ki minél többen és szurkoljanak a fiúknak!

Korábban jeleztük, hogy újabb pénztárakat állítunk üzembe – ám úgy látszik, hogy ez a tervezettnél több időt vesz igénybe, hiszen eddig még nem kaptuk meg az igényelt új kassza konténert. Sajnos a DVTK elleni mérkőzésen mindenkinek be kell még érnie az eddigi négy hazai pénztárral, de bízunk benne, hogy a rákövetkező hazai összecsapásra már duplázódik a jegyárusító helyek száma. Addig a türelmüket és megértésüket kérjük!

A két hazai meccs után, az év egyik legjobban várt derbije következik – hiszen a Fradihoz látogatunk a Groupama Arénába. A 2015. szeptember 19-én (szombaton) 18:00 órától megrendezendő FTC – Békéscsaba 1912 Előre meccsre a fradi.hu weboldal tájékoztatása szerint már megvásárolhatók a belépőjegyek – bár mi egyelőre nem tudtuk elérni az online felületet?! Amint ez a technikai akadály elhárul, úgy már nálunk, az Ügyfélszolgálati Irodában, személyesen is megválthatják tikettjeiket. Mivel ezt a meccset nem közvetíti a televízió, ezért a mérkőzés megtekintésére kizárólag a Groupama Arénában lesz mód – ezért érdemes időben belépőt váltani. A Ferencváros elleni mérkőzésre kizárólag klubkártyával lehetséges a belépőjegy vásárlás.

A budapesti “turné” alkalmával megpróbálunk szurkolói buszt szervezni – bár ennek köztudottan vannak akadályai – azonban előrehaladott tárgyalásokat folytatunk egy utaztatással foglalkozó vállalkozóval, aki a legjobb esetben két kisbuszt tud a rendelkezésünkre bocsátani. Az esetleges pozitív hírekről természetesen azonnal beszámolunk és ez alkalommal a jelentkezés módját és feltételeit is közzétesszük!

Egy biztos: foci programban továbbra sem lesz hiány – így aki első- vagy harmadosztályú meccseket szeretne látni, az tegye félre a másféle gondolatait és hallgasson a szívére! Álljunk a csapat mögé és biztassuk együtt a fiúkat!

Kapcsolódó hivatkozás:
http://dvtk.eu/szurkoloink/informaciok-a-bekescsabara-utazoknak/9914/

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!