Putnok FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 274 másodperc.

Putnok FCBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Keleti csoport 2022/2023.
27. forduló

Putnok FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-1 (1-1)


Időpont: 2023. március 26. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Putnoki Várady Béla Sportközpont

Cím: 3630 Putnok, Puskás Ferenc u. 6.

Játékvezető: Török Mihály

Asszisztensek: Gergely Márton, Juhász Bálint

Putnok: Pápai Krisztián Marcell, Gellén Balázs, Sághy Félix, Galacs Erik Gábor, Lőrincz Attila László, Buda Péter Pál, Arday Dominik Alex, Vajda Cristofer, Dobrovolszki Jenő, Nemes Milán Imre, Szabó Zsombor. Cserék: Nyirati András Balázs, Nádimov Norbert Jegorovics, Nagy Zsolt András, Kiss Krisztián, Szűcs Zsolt, Juhos Dávid, Komári György, Fülöp Krisztián.
Vezetőedző: Szala Ákos

Békéscsaba: Apró Ármin, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Farkas Márk, Ilyés Tamás, Szalai Dániel, Bónus Marcell, Kóródi Nándor, Marik Soma, Fazekas Lóránt. Cserék: Zábráczki Szabolcs László, Mágocsi Bence, Borbély Bence Boldizsár, Sztankó László Márk, Orvos Levente.
Vezetőedző: Nagy Sándor

 Gólszerzők: Lőrincz Attila László (11. perc), Ilyés Tamás (28. perc).

 Sárga lapok: Pap Szabolcs (24. perc), Szabó Zsombor (38. perc), Galacs Erik Gábor (54. perc), Szalai Dániel (89. perc), Sághy Félix (93. perc).


Mivel a válogatott szünet miatt nem volt forduló a másodosztályban, így megerősített tizeneggyel lépett pályára a Békéscsaba 1912 Előre NB3-as csapata az aktuális fordulóban. A lila-fehérek úticélja az ezüstérmes helyen álló Putnok volt, ahonnan bravúros ponttal térhettek haza, a mutatott teljesítményük alapján nem is érdemtelenül.

A borsodiak már a 11. percben betaláltak, Lőrincz révén, aki egy jobb oldali beadást értékesített a kapu torkában (1–0). Az eset apró szépséghibája, hogy a támadást szabálytalanság előzte meg, de a játékvezető szemet hunyt fölötte. A nagy szélben nem alakult ki látványos játék, a csapatok jobbára felívelt labdákkal operáltak, kevés sikerrel. A félidő közepén Ilyés hagyott ki nagy lehetőséget, de a 28. percben jóvátette hibáját. Trescsula szerzett labdát a saját térfelén, indította a támadót, aki a kapus mellett lőtt a kapuba (1–1).

A második félidő elején nagy nyomás nehezedett a csabaiakra, a házigazdák több esetben eldönthették volna a meccset, lehetőségeik és átlövéseik azonban célt tévesztettek. Az idő előrehaladtával lábra kapott a vendégcsapat, kijött a szorításból és az utolsó negyedórában több helyzetet is kialakított, ám ezekkel úgy járt mint az ellenfele, így maradt a döntetlen.

Nagy Sándor: – Az első félidőben nem becsültük meg kellően a labdát, inkább átvettük az ellenfél stílusát és ívelgettünk előre hasztalanul. Szünet után volt egy nehéz időszak, amit sikeresen átvészeltünk, a félidő második felében viszont mi dönthettük volna el a három pont sorsát. Ha a meccs összképét nézem, reális eredmény született.

Szala Ákos: – Tudtuk, hogy egy komoly erőpróba vár ránk, az első félidőben játszottunk is egy ki-ki meccset a komolyan megerősített Békéscsaba ellen. A második félidőben csapatom lefutballozta a volt NB1-es és több száz NB2-es mérkőzéssel rendelkező vendégeket, de a befejezéseknél nem hoztunk jó döntéseket. A mérkőzést az 50. percig le kellett volna zárjuk, ezzel együtt a szereplésünk még mindig kiváló.


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

Facebook eseményJegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!