Osztályozó mérkőzések

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 83 másodperc.

Az MLSZ Versenybizottsága a következő döntést hozta az Osztályozó mérkőzések sorsolásával és megrendezésével kapcsolatosan.

Magyar Labdarúgó Szövetség

A 2024/25. évi NB II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság részvételi jogáért a 2023/24. évi NB III. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 4 csoportjának 1. helyezett csapatai (4 csapat) között osztályozó mérkőzések kerülnek megrendezésre.

A soroláson elsőnek kihúzott csapat az első mérkőzés pályaválasztója, a másodiknak kihúzott csapat a visszavágó mérkőzés pályaválasztója.

A sorsolás helyszíne és időpontja: MLSZ Székház, 2024. május 28. (kedd) 11:00 óra.

Az osztályozó mérkőzések időpontjai: 2024. június 2. (vasárnap) 17:30 óra, valamint 2024. június 9. (vasárnap) 17:00 óra.

Az a csapat szerzi meg a részvételi jogot, amelyik két mérkőzésen több gólt szerez. Ha két lejátszott mérkőzésen mindkét csapat ugyanannyi gólt szerzett, a visszavágó mérkőzés rendes játékidejének leteltét követően 2 x 15 perces hosszabbítás következik. A hosszabbításban több gólt szerző csapat szerzi meg a részvételi jogot. Ha a hosszabbítás során mindkét csapat ugyanannyi gólt szerez, vagy nem születik gól, akkor a részvételi jog a büntetőrúgásokkal (büntetőpárbaj) dől el.

Hajrá Lilák!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.