Nyíregyháza Spartacus FC – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 203 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 27. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC – Békéscsaba 1912 Előre

4-1 (2-0)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. március 3. (szerda) 14:30 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Városi Stadion

Cím: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 24/A.

Játékvezető: Radványi Ádám

Asszisztensek: Berényi Ákos, Rózsa Dávid

Tartalék játékvezető: Rúsz Márton

Nyíregyháza: Fadgyas Tamás László, Jánvári Gábor, Paku Roland, Márkus Attila Márk, Papucsek Barna, Gresó Mátyás, Galambos Ádám, Szokol Zsolt, Hamed Yasin, Hornyák Marcell, Kalocsai László. Cserék: Fejér Csongor Béla, Fodor Ferenc, Farkas Aurél, Zamostny Balázs, Papp Máté, Starosta Dávid, Herczku Alex, Végső Előd Zalán, Svedyuk Alex Pál, Györgyi Arthur.
Vezetőedző: Gálhidi György

Békéscsaba: Krnács Richárd, Farkas Márk, Nagy Sándor, Kitl Miklós, Szabó Péter, Máris Dominik, Fazekas Lóránt, Bora György, Horváth Péter, Styecz Bence, Paudits Patrik. Cserék: Uram János, Pap Szabolcs, Ilyés Tamás, Babinyecz Balázs, Kovács Ádám Tibor, Kasik Ákos, Szabó Zsombor.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

 Gólszerzők: Márkus Attila Márk (16. perc), Hornyák Marcell (34. perc), Fazekas Lóránt (53. perc) – öngól, Szabó Péter (65. perc), Papucsek Barna (68. perc).

 Sárga lap: Papucsek Barna (57. perc).

A 4. percben Paudits lesről emelt a hazaiak kapujába. Három perccel később Hamed 26 méterről lőtt fölé. Az első tíz perc kiegyenlített játékot hozott a hétközi mérkőzésen. A 12. percben Paudits egy baloldali beadás után, estében lőtt hét méterről a kapusba lőtte a labdát. A 16. percben egy közeli fejessel megszerezte a vezetést a hazai együttes. A 24. percben Gresó 16 méterről a bal kapufát találta el. A 34. percben újabb gólt lőttek a hazaiak, akik ebben az időszakban irányították a játékot, míg a lila–fehérek nem sok veszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. A 38. percben Hamed lőtt lesről a vendégek hálójába.

Fordulás után a 46. percben a hazai védők hibáját kihasználva Paudits csapott le a labdára, aki a visszaérő Papucsek szorításában pontatlanul lőtt kapura. Letámadott a Békéscsaba, ami nem ízlett a hazaiaknak. Azonban az 53. percben esett csabai öngóllal végleg eldőlt a három pont sorsa. A 65. percben Szabó Péter tizenegyesből szépített. Nem sokáig örülhettek a vendégek, hiszen három perccel később újabb gólt szerzett a nyírségi alakulat. A hajrában mindkét együttes többet is cserélt, de az eredmény már nem változott.

Gálhidi György: – Nem szeretek gólt kapni, de ma rúgtunk négyet, így nem lehetek elégedetlen. Ma kevesebb helyzetünk volt, de azokat jó százalékkal értékesítettük.
Preisinger Sándor: – Eddig is voltak sérültjeink, ma további három csatlakozott hozzájuk. Ezt egy csapat sem bírja ki. A hazaiak pontrúgásai rendre veszélyt jelentettek, holott erre készültünk.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/419141589186362

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv