Nyerj a Magyar Kupával!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 97 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre 23 év után ismét eljutott a Magyar Kupa döntőjének kapujába. Az Újpest FC elleni elődöntő első mérkőzése 2016. március 16-án (szerdán) 16:00 órától kerül megrendezésre Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban.

mk_promo_web

Játékosainknak ezúttal is, de talán most még inkább szüksége van a biztatásra – ezért minden szurkolótársunkat arra biztatjuk, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el a Lilákat és segítsék győzelemre őket! Tudjuk, hogy az újpesti belépőjegyek nem az olcsóbb kategóriába tartoznak, ezért a Békéscsaba 1912 Előre nyereményjátékra invitál minden olyan érdeklődőt, aki a fővárosban is szurkolni fog – talán némileg hozzájárulhatunk ebben a formában a kiadások csökkentéséhez.

Duplán nyerhetsz, ha megőrzöd újpesti belépőjegyedet!

Amennyiben 2016. március 16-i Magyar Kupa meccs belépődet a hónap végéig behozod az Előre Székház Ügyfélszolgálati Irodájába nyereménysorsoláson vehetsz részt. Három szerencsés drukker egy-egy tiszteletjegyet nyerhet a Békéscsabán megrendezésre kerülő Magyar Kupa visszavágóra és közülük egy gazdagabb lehet egy a csapat minden tagja által aláírt labdával is! A jegyeket akár személyesen, akár postai úton is behozhatjátok-beküldhetitek (postacím: Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. – 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.), a borítékra írjátok rá: “Nyereményjáték”. Beérkezési határidő: 2016. április 1. (péntek). Sorsolás és eredményhirdetés: 2016. április 4. (hétfő).

Ne hagyjátok ki az év talán legizgalmasabb, igazi lila-fehér mérkőzését!