Mindent beleadunk!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 194 másodperc.

Szombaton újra lendületes, határozott és taktikus játékra és persze szurkolóink segítségére is szükség van ahhoz, hogy a tavaszi hadjárat következő csatáját is megnyerhessük. 2015. május 9-én (szombat) 19:00 órától Békéscsabán a Kórház utcai stadionban, villanyfényes mérkőzésen fogadjuk az SZTK-ERIMA (Szigetszentmiklós) labdarúgó-csapatát.

Vendégeink a múlt héten a sereghajtó Kaposvár otthonában hagytak három pontot (3-1), így vélhetőleg javítani szeretnének és mindent megtesznek majd, hogy megnehezítsék a lilák dolgát. A szigetszentmiklósi együttes neve mellett 26 forduló után, a 9. hely, 6 győzelem, 12 döntetlen, 8 vereség és mindössze 30 megszerzett pont szerepel a bajnoki táblázatban. A tavasszal még veretlen Előre pedig, még mindig versenyben van a feljutásért és az előkelő 3. helyről, 51 bajnoki egységgel várja a szombat esti mérkőzést. A két csapat egymást elleni mérlegét vizsgálva felfedezhetjük azt a furcsaságot, hogy a 2013 óta lejátszott négy mérkőzés közül idegenben mindig nyertünk (0-1 és 0-3), hazai pályán viszont nem tudtunk pontokat szerezni (0-3 és 0-1). A lőtt gólok tekintetében egál az eredmény: 4-4. Tekintettel arra, hogy az eltelt idővel együtt védekezésünk, a csapat kondíciója és egysége abszolút pozitív irányba változott, így valószínűleg nem fogunk még egyszer hasonló hibába esni.

20150331

– Jelen pillanatban nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy bármelyik vendég csapatot ponttal vagy pontokkal “segítsük”. Úgy gondolom, hogy kitűzött célunkat már így is elértük – hiszen a csapatépítés évének végéhez közeledve, továbbra is esélyünk van, hogy nyáron már az első osztályban folytathassunk munkánkat. Ettől függetlenül nem dőlhetünk hátra, nagyon nehéz mérkőzések állnak előttünk, de továbbra is megteszünk mindent, hogy százszázalékos erőbedobással és koncentrációval, a még megszerezhető 12 egységgel tudjuk növelni bajnoki pontjaink számát. Köszönjük szurkolóink bizalmát, hogy egész idényben teljes mellszélességgel kiálltak mellettünk! Igyekszünk a jövőben is megfelelőképpen teljesíteni és bízunk benne, hogy a hátralévő hazai meccseken egyre többen látogatnak majd ki a Kórház utcába! – nyilatkozott Zoran Spisljak.

A két csapat tavaly november 1-jén találkozott utoljára egymással, amikor idegenben Kertész Tamás góljával 0-1 arányban tudtunk győzni – annak ellenére, hogy a 69. perctől kezdve 10 emberrel játszottunk, valamint tizenegyest is kihagytunk.

A 2015. május 9-én (szombat) 19:00 órakor kezdődő Békéscsaba 1912 Előre – SZTK-ERIMA NB II-es labdarúgó mérkőzést Takács János sporttárs vezeti, dr. Kulcsár Judit és Szalai Balázs segédletével.

Az időjárás előrejelzés szerint – a mérkőzés ideje alatt csapadék nem várható, éjszakára legfeljebb 11 Celsius fokig hűl le a hőmérséklet, valamint 15 km/h sebességű széllel kell számolni.

Minden szurkolónkat szeretettel várjuk a lelátókra, hiszen a szezonból már csak négy mérkőzés maradt!
Használják ki a lehetőséget és drukkoljanak a fiúknak!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!

Kapcsolódó cikk:

http://1912elore.hu/site/sztk-erima-bekescsaba-1912-elore/