Körösladányi MSK – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 391 másodperc.

Körösladányi MSKBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024.
29. forduló

Körösladányi MSK – Békéscsaba 1912 Előre

1-5 (1-2)


Időpont: 2024. május 19. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Körösladány, Wenckheim Béla utcai sportpálya

Cím: 5516 Körösladány, Wenckheim B. u. 5.

Játékvezető: Újhelyi Tamás

Asszisztensek: Benkő Róbert, Balla Levente

Körösladány: Kertész Dániel, Ruzsa Zoltán, Wéber László, Bakk Ádám, Csicsely János, Zelenyánszki László, Krajcsó Krisztián, Rajsli Tamás, Sztankó László Márk, Geiger Norbert Attila, Malkócs Marcell Milán. Cserék: Selmeczi-Tóth András, Raducu Constantin Sorin, Szántó Bence, Farkas János, Papp Zsolt, Szilágyi Dávid, Talpalló Norbert Lajos.
Vezetőedző: Ekker Attila

Békéscsaba: Póser Dániel (90), Kovács Gergő (3), Zvara Levente Mátyás (8), Zádori Krisztián (9), Hulicsár Máté (14), Himics László (15), Pusztai András (18), Kuzma Hunor Álmos (22), Kóródi Nándor (27), Tóth Máté (30), Bora György (55). Cserék: Czinanó Antal Áron (1), Krnács Richárd (35), Komáromi Csongor (2), Mihály Bálint (6), Pintér Norbert (7), Vólent Roland (10), Hodonicki Márk (16), Ilyés Tamás (17), Albert István (25), Szabó Csaba (42), Sármány Kristóf (70).
Vezetőedző: Csató Sándor

 Gólszerzők: Krajcsó Krisztián (26. perc), Zádori Krisztián (32. és 45. perc), Hodonicki Márk (54. perc), Sármány Kristóf (70. perc), Vólent Roland (82. perc).

 Sárga lapok: Hodonicki Márk (49. perc), Wéber László (56. perc), Hulicsár Máté (63. perc), Papp Zsolt (76. perc), Zvara Levente Mátyás (79. perc), Vólent Roland (89. perc).


Az első percekben megpróbált letámadni a hazai együttes, de nem tudtak túl sok zavart okozni. Az ötödik percben Borát rúgták fel, ezért állt a játék. A folytatásban feljebb tolta védekezését a Békéscsaba, így próbáltuk megakadályozni a ladányiak labdakihozatalát. Az első sarokrúgásra a 14.percig kellett várni, melyet Tóth Máté végezhetett el, különösebb eredmény nélkül. A 16. percben Kovács Gergőnek tartott kiselőadást Újhelyi játékvezető. A 22. percben a hazaiak végezhettek el szabadrúgást, Póser kapus azonban biztos kézzel öklözte ki labdát. A 24. percben ismét egy szögletből veszélyeztettünk, de Kertész kapus a helyén volt. A 26. percben némileg váratlanul egy hazai sarkrúgásból Krajcsó szerezte meg a vezetést (1-0). A 30. percben egy kontra végén Sztankó lőtt ballal, de Zvarának sikerült szögletre menteni. A 32. percben jött az egyenlítés, Zádori szerzett gyönyörű gólt egy újabb sarokrúgás után (1-1). A 36. percben Hulicsár lőtt távolról, az irányzék azonban még igazításra szorult. A 45. percben átvettük a vezetést: szép labdajáratás végén Zádori játszotta magát tisztára és talált ismét a hálóba (1-2).

Körösladányi MSK - Békéscsaba 1912 Előre 1-5 (1-2)

A félidőben Csató mester cserélt: Himics helyett Hodonicki folytatta. A 49. percben Hodonicki volt túlságosan lelkes, sárga cédulával illette a játékvezető. Az 54. percben Hulicsár lövését Hodonicki terelte a kapuba (1-3). Az 59. percben a hazai mester két helyen is változtatott. A 60. percben Hulicsár lőtt közelről a kapusba. A 65. percben a Békéscsaba is cserélt, Vólent és Sármány érkezett Hulicsár, valamint Zádori helyére. A cserék inkább a hazaiaknak tettek jót első ránézésre, mert több ígéretes támadást is sikerült vezetniük, némileg be is szorultunk. A 70. percben egy hatalmas védelmi hibát kihasználva Vólent adott gólpasszt Sármánynak (1-4). A 72. perc környékén a csereként beállt Raducut kellett hosszan ápolni, majd cserével be is fejezte a mérkőzést. A 76. percben Papp lépett oda keményen Zvara Leventének. Egy perccel később Vólent lőtt, de a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret. A folytatásban Zvara besárgult, majd Csató Sándor le is cserélte, helyette Mihály kapott még körülbelül 10 perc játéklehetőséget. A 82. percben Sármány visszaadta a lehetőséget és gólpasszal kedveskedett Vólentnek (1-5). A hátrelévő időben még volt egy kis keménykedés, mindkét csapat megpróbált támadni, de nem változott az eredmény.

Csató Sándor: – Gratulálok a fiúknak, akik bizonyították, hogy nem érdemtelenül nyertük meg a bajnokságot. Nagyon jó hozzáállással és motiváltan győztünk még ilyen arányban is. Jó kezdés után bosszantó gólt kaptunk, de szerencsére gyorsan egyenlítettünk, előnnyel térhettünk pihenőre, a második félidő pedig egészen extrára sikerült.

Ekker Attila: – Felvállaltunk egy bátor játékot, hogy lemérhessük valójában hol tartunk. A bajnokságban megmutatkozó különbséget a pályán nem tudtuk eltüntetni, sőt a mai meccsen mi tettük negatívvá azt elkövetett hibáinkkal. Teljesen megérdemelten nyerte meg a bajnokságot a Békéscsaba és a mai mérkőzést is. Sok sikert kívánunk az osztályozóhoz!

Összességében elmondható, hogy a mérkőzés jól szolgálta az osztályozókra való felkészülést és a látottak alapján elmondható, hogy a győzelemhez nem fért kétség a mai napon! Szép volt srácok!


A vendég belépőjegyek ára egységesen 1.000,- forint és a 14 éven alatti szurkolók részére ingyenes a belépés. A vendég szektorban üzemel majd a büfé és külön mellékhelyiség is biztosított. Belépők kizárólag a mérkőzés előtt a pénztáraknál válthatók. Pénztárnyitás: 16:00 órakor.


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.