Komlói Bányász – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 275 másodperc.

komloi_banyasz_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 23. forduló

Komlói Bányász – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-1 (1-1)

Időpont: 2017. március 19. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Komló, Bányász Stadion

Cím: 7300 Komló, Pécsi út 44.

Játékvezető: Éreth Attila

Asszisztensek: Szvetnyik Bence, Tinnyei Zsolt

Komló: Lackó Attila, Horváth Gábor, Ferencz Bálint, Németh Áron, Tukerics Ákos, Szentes Krisztián, Németh Tamás, Valkovics Dávid, Rein Bence Attila, Farkas Bálint, Bolboaca Augustin. Cserék: Gáspár Szabolcs, Bolboaca Sergiu Emilian, Mészáros Tibor, Nagy Antal, Habi Benjamin, Király Márk.
Vezetőedző: Varga László

Békéscsaba: Ribánszki László, Zahorán Balázs, Kálmán Szilárd, Kun László Dávid, Balog Zsolt, Zelenyánszki László, Ilyés Tamás, Babinyecz Balázs, Láza Dévald Márk, Oláh László Dávid, Kmetykó Kevin. Cserék: Baráth Bence, Vozár Dávid, Bozsó Milán, Mácsai László, Kovács Ferenc, Konyecsni Zoltán.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Gólszerzők: Kálmán Szilárd (16. perc), Horváth Gábor (43. perc).

Sárgalapok: Zelenyánszki László (50. perc), Zahorán Balázs (66. perc), Bolboaca Augustin (71. perc), Láza Dévald Márk (93. perc).

line_purple

A csabaiak léptek fel kezdeményezőbben és bő negyedóra után a vezetést is megszerezték. Ilyés tört előre a jobb oldalon, középre adott labdájába egy védő kézzel ütött bele, amiért büntető járt. A tizenegyest Kálmán higgadtan váltotta gólra, 0-1. A folytatásban is a vendégek kezdeményeztek többet, azonban a sereghajtó nem játszott alárendelt szerepet. Olyannyira nem, hogy a 43. percben egy jobb oldali beadást a nyurga Ferencz fejelte Ribánszki kapujába, 1-1.

Szünet után alacsony színvonalú, csapkodó játékot láthattak a nézők, a csapatok nem jelentettek veszélyt a kapukra, így már az eredmény sem változott.

Szenti Zoltán: – Nem veszítettünk két pontot, hanem szereztünk egyet. A jövő héten jó pár játékosnak el kell majd számolnia a mai teljesítményével.

line_purple

Szenti Zoltán: – A tavasz legfontosabb mérkőzése előtt állunk, hiszen vesztenivalónk csak nekünk van, éppen ezért létfontosságú a három pont begyűjtése. Intő jel számunkra az őszi párharc, amikor is három-egyes vezetésről adtuk döntetlenre a mérkőzést. Erre külön felhívtam a srácok figyelmét. Információim szerint rendkívül rossz talajú pálya vár majd ránk, ezért is lesz nagy szükség a megfelelő küzdőszellemre – tette hozzá a szakember, aki szombaton délelőtt még nem tudta megmondani, hogy kik játszhatnak vissza az első csapatból, hiszen azt csak a délutáni tréning után dönti el Boér Gábor. Annyi bizonyos, hogy a műtét előtt álló Bényei Balázs helyébe lépnie kell valakinek az NB II-es gárdánál, az eltiltását töltő kapus, Ribánszki viszont akár debütálhatna is az NB III-ban, hiszen oda nem vonatkozik a büntetése.

line_purple

Belépőjegy ár egységesen: 500,- Ft / fő
14 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes.

line_purple

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1836899709906300/

Kapcsolódó hivatkozás:
https://www.facebook.com/kbsk1922/