Javítani a helyzetkihasználáson!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 167 másodperc.

Szombat délután a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtti utolsó tréningre is sor került a Kórház utcai Fű 3 edzőpályán, ahol a komplett első csapat – kiegészülve az NB3-as keret egy részével – mutathatta meg, hogy érdemes a keretbe kerülésre.

A jó hangulatú, látványos megoldásoktól sem mentes edzésen Zoran Spisljak és Boér Gábor csak a fél pályát vette igénybe, ahol elsősorban a kis területen történő, gyors passzos támadásépítést és a pontos támadás befejezéseket erőltette. A labdás bemelegítés után reflex- és labdaátvételi gyakorlatokkal kalibrálták magukat focistáink, majd egymás elleni két rövid félidőből álló játékkal zárult az edzés. A végleges kezdők meghatározására csak holnap, a délelőtti taktikai értekezlet után kerül sor – sejthetően azonban lehetnek meglepetések az összeállításban. Oláh László Dávid például hatalmas bombagóllal vétette észre magát, de több fiatal játékosunk is igen jól teljesített. Fabio és Huszár is teljes értékű munkát végzett – velük is számolni lehet. Az edzésen Kálmán, Tóth és Babinyecz is részt vett, így van mit kombinálni a szakmai stábnak.

Zoran Spisljak: – Ezúttal abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy nagy a merítési lehetőségem – hiszen a bő keret minden tagján látszik az akarat és az elszántság és nem utolsó sorban több játékosom is gólérzékeny formában van. Bízom benne, hogy vasárnapra sikerül a lehető legjobb összeállítást megtalálni és a fiatalok közül lehetőséget kapó labdarúgóim is megfelelnek majd az elvárásoknak. Sokat gyakoroltuk a helyzetek pontos kihasználását, remélem ez meghozza az eredményt! Felkészültünk és nagyon várjuk a vasárnapi bajnokit!

line_purple

[nggallery id=171]

line_purple