Ingyenes rangadó Gyirmóton

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 138 másodperc.

Vendéglátónk weboldala szerint a Merkantil Bank NB II Liga 20. fordulójának Gyirmót FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre mérkőzést a szurkolók térítésmentesen tekinthetik meg, sőt különféle meglepetésekkel is kedveskednek majd a létszám növelése érdekében. Bár a beléptetés – stadionjuk átalakítási munkálatai miatt – kissé bonyodalmasnak tűnik, azért bízunk benne minél többen elkísérik csapatunkat a Győr-Moson-Sopron megyei túrára. Az oldalsó lelátók is lezárásra kerültek, így csak a kapuk mögül van lehetőség a szurkolásra. A lilák pénteken ebéd után kelnek útra, hogy megfelelően felkészülve és kipihenve magukat tudjanak szombaton pályára lépni.

gyirmot_bekescsaba

A mérkőzés kimenetele mindkét résztvevő számára igen fontos a bajnokság végeredménye szempontjából, hiszen a csapatok között mindössze egyetlen pont és hely különbség van. Bár vendéglátóink hármas győzelmi sorozatot produkáltak, a csabaiak viszont jó formában és megfelelő önbizalommal várják a találkozót. Tavaly szeptemberben a Gyirmót bizonyult jobbnak, amikor hazai pályán sikerült – a játékvezető hatékony közreműködésével – három ponttal megajándékoznunk őket. Biztosak vagyunk abban, hogy a fiúk megfelelő elszántsággal és akarattal, a megszokott harapós idegenbeli produkciót nyújtják. Egyáltalán nem lehetetlen a küldetés, hiszen a Gyirmót időnként rapszodikusan teljesít: 19 győzelem, 6 döntetlen és 2 vereség a mérlegük. A Magyar Kupában is még állva maradt kisalföldiekkel 2013. óta háromszor találkoztunk, összesen nyolc gól született és döntetlen eredménnyel egyik mérkőzés sem zárult.

Kertész Tamás sérült, Berki Péter és Prasler Thomas Michel, valamint a fiatal Pilán Márkó nem százszázalékos, a többiek viszont a mester rendelkezésére állnak.

Az időjárás előrejelzés szerint változékony időjárás, akár zápor-zivatar is tovább nehezítheti a körülményeket.

A mérkőzés 2015. március 21-én (szombat) 18:00 órától kerül megrendezésre. Helyszín: Győr-Gyirmót, Ménfői úti Sporttelep. A mérkőzést Berke Balázs dirigálja, Kepe Arnold és Kulman Tamás segítségével.

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!