Információk: Vác FC – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 114 másodperc.

Időpont: 2018. november 4. (vasárnap) 13:30 óra

Helyszín: Vác Városi Stadion

Cím: 2600 Vác, Stadion út 2.

Belépőjegyek

A mérkőzésre a belépés mindenki számára ingyenes lesz.

Parkolás

A vendégszurkolók a 2-es főút mellett található ALDI parkolójában, vagy a váci Ligetben a Hétkápolna előtti parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

Stadion

Megközelítés

A csabai drukkerek az E-szektor nézők számára nyitott részén tekinthetik meg a mérkőzést. A vendégszurkolók a Hétkápolna felőli bejáraton keresztül közelíthetik meg szektorukat. Kapunyitás: 12:30 órakor.

Térkép

Kapcsolódó hivatkozás:

http://www.vacfc.com/hirek/informaciok-a-vasarnapi-bekescsaba-elleni-merkozessel-kapcsolatban/

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!