Információk: Swietelsky-Haladás – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 142 másodperc.

Információk:
– a vendég belépőjegy ára (egységesen) elővételben 1.000,- Ft, a helyszínen 1.400,- Ft,
– elővételes jegyvásárlás lehetséges online módon, a meccsjegy.mlsz.hu címen, személyesen Békéscsabán, az Előre Székház Ügyfélszolgálati Irodájában (munkanapokon 08:00-16:00 óra között), a Ticket Express jegyirodákban, valamint a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth L. u. 20.),
– online módon történő jegyvásárlás csak klubkártyával lehetséges,
– a mérkőzés napján is lesz jegyértékesítés, pénztárnyitás 13:00 órakor,
– a belépés 14:00 órától lehetséges,
– a jegyvásárláshoz elegendő a személyi okmányok felmutatása, nem kötelező a klubkártya,
– vendég szurkolók a Kenderesi utcában kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely kb. 500 méterre található a vendég bejárattól.

A stadion címe:
9700 Szombathely, Rohonci út 3.

A stadion megközelíthetősége:
Keletről (Budapest, Csorna felől): A 86-os főútról a Zanati úton beérve a városba az összes közlekedési lámpánál és a körforgalmaknál is végig egyenesen, az Ady téri autóbusz-pályaudvar irányában kell haladni. A buszpályaudvar majd jobb kéz felől esik. Itt a lámpás kereszteződésnél balra, Bucsu felé kell kanyarodni. 300 méter megtétele után balra található a stadion.

Délről (Zalaegerszeg, Körmend, Vasvár felől): A 86-os főútról a Körmendi úton beérve a városba végig egyenesen kell haladni,majd a tőlünk balra található Savaria Egyetemi Központnál a hídnál jobbra, majd a következő kereszteződésnél balra kell fordulni. Ezt követően 200 méterre balra található a stadion.

Nyugatról (Ausztria, Bucsu felől): A 89-es főútról a Rohonci úton beérve a városba végig egyenesen kell haladni, majd a harmadik jelzőlámpa után jobbra van a stadion.

Északról (Kőszeg felől): A 87-es főúton a 11-es Huszár úton beérve a városba a második körforgalomnál jobbra kell fordulni, majd két lámpás kereszteződésnél egyenesen kell haladni, utóbbitól balra 50 méter található a stadion.

A szombathelyi vasútállomásról a 3-as és az 5-ös helyijáratú busszal érhető el a Haladás-stadion.

A mérkőzésről élő, képes beszámolóval jelentkezünk Facebook oldalunkon.

line_purple

line_purple

Kapcsolódó hivatkozás:
http://vaol.hu/haladas/jegyelovetel-a-haladas-bekescsaba-bajnokira-1742101