Információk: MTK Budapest – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2020. február 16. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Új Hidegkuti Nándor Stadion

Cím: 1087 Budapest, Salgótarjáni u. 12-14.

Jegyértékesítés:

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége 2019. január 16-i ülésén, a Sportól szóló törvény tavaly év végi módosításával összhangban, a jegyértékesítési- és beléptetési szabályok módosításáról hozott döntést, amellyel összefüggésben a mérkőzés vonatkozásában anonim jegyértékesítést alkalmaznak.

Online jegyvásárlás:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003373/MTK-Budapest—Bekescsaba-1912-Elore

Vendég szektor:

A helyszíni jegyértékesítés során a vendégszektorok jegyárai a következők: teljes ár: 1.000,- Ft., diák: 500,- Ft., 18 éven aluliak, nyugdíjasok és mozgássérültek számára ingyenes (de belépőjegy kiváltása kötelező). A pénztárak a mérkőzés napján, 15:00 órakor nyitnak. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kevés vendégpénztár áll rendelkezésre a vendégszurkolók kiszolgálására, így a kellemetlenségek elkerülése
érdekében célszerű elővételben jegyet váltani, 10%-os kedvezménnyel. Minden vendégszurkoló beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor.

VIP:

A VIP jegyeket a VIP regisztrációnál – a parkolón keresztül közelíthető meg a VIP bejárat -, fogják tudni karszalagra váltani a vendégek.

Parkolás:

Vendégek számára: A Brüll Alfréd utca és Salgótarjáni út sarkán történik a behajtás a parkolóba, előzetesen megküldött parkolójegy felmutatásával. Szurkolók számára: A környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak. Hétvégén díjmentesen. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt javasoljuk, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedési eszközök igénybevételével érkezzen a stadionhoz.

Stadion:

Térkép:

Kapcsolódó hivatkozások:

https://mtkbudapest.hu/hu/stadion

https://mtkbudapest.hu/hu/jegyertekesites

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás