Információk: Körösladányi MSK – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2019. szeptember 21. (szombat) 15:00 óra

Helyszín: Városi Sportpálya

Cím: 5516 Körösladány, Wenckheim B. u. 5.

Belépőjegy információk:

A mérkőzésre érvényes belépők kizárólag a mérkőzés előtt, a helyszínen vásárolhatók meg. A jegyek ára 700,- Ft / fő. A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány.

Parkolás:

Célszerű a Wenckheim B. utcában az általános iskola előtti részén parkolni, mivel a sportpálya közvetlen környezetében építési munkák folynak.

Vendég szektor:

A nagy érdeklődésre való tekintettel a békéscsabai drukkerek részére külön vendég szektort jelöl ki a vendéglátó klub, melyet a Wenckheim utca felől az általános iskola udvarán keresztül lehet majd megközelíteni.

Térkép:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás