Információk: Gyirmót FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 177 másodperc.

Időpont: 2022. augusztus 14. (vasárnap) 17:30 óra

Helyszín: Győr, Alcufer Stadion

Cím: 9019 Győr, Ménfői út 59.

Belépőjegy információk:

A vasárnapi találkozóra jeggyel vagy bérlettel lehet belépni az Alcufer Stadionba.

A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát és a normál mérkőzésekre személyes adatok megadása nélkül tudnak jegyet váltani.

A szurkolók az interneten is megvásárolhatják a jegyeiket. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre.

Vendégszurkolók részére: 25, 26, 27 szektor lesz megnyitva.

A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A békéscsabai drukkerek számára külön parkoló és büfé is rendelkezésre áll.

Jegyárak:
normál árú, felnőtt 1.000,- Ft / fő, diák-nyugdíjas 500,- Ft / fő, regisztrációs jegy (0-6 év között) 5,- Ft / fő.

Online jegyvásárlás elővételben:
https://jegymester.hu/production/740116/gyirmot-fc-gyor-bekescsaba-1912-elore/74000117

Kérjük a szurkolókat, amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket!

VIP és tiszteletjegyek:

Minden tiszteletjegy a Keleti 1-es lelátó 15-ös szektorába lesz érvényes és egy órával a mérkőzés előtt a hazai jegypénztárban lehet átvenni a jegyeket. A keleti oldalon van a VIP szektor is, a jegyeket a VIP liftnél a hosztesz hölgyeknél, regisztráció után lehet átvenni.

Közvetítés:

A mérkőzésről élőképes közvetítést ad a vendéglátó klub saját YouTube csatornáján.

https://www.youtube.com/c/Gyirm%C3%B3tFCGy%C5%91r1993

Stadion:

stadion_info_ok

Térkép:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!