Információk: Gyirmót FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 259 másodperc.

Időpont: 2021. május 16. (vasárnap) 18:30 óra

Helyszín: Győr, Alcufer Stadion

Cím: 9019 Győr, Ménfői út 59.

A MÉRKŐZÉST AZ M4 SPORT TELEVÍZIÓ ÉLŐBEN KÖZVETÍTI!

Belépőjegy információk:

A vendéglátó klubtól kapott tájékoztatás szerint a mérkőzésre ingyenesen lehet majd belépni, azonban szükséges lesz egy névre szóló, úgynevezett regisztrációs jegy megváltása. A Gyirmót FC a helyszíni belépő váltásához nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát. A pénztárak a mérkőzés előtt egy órával nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyváltáshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (szurkoló kártya, személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük, hogy a jegyváltáskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni. Kérjük, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

A mérkőzésre a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretével, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt szurkolók léphetnek be. Kérjük Önöket, hogy érkezzenek a megszokottnál korábban és készítsék elő védettségi igazolványukat, illetve a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat (pl.: személyi igazolvány, útlevél) a zökkenőmentes belépés érdekében.

Kérjük Önöket, hogy a mérkőzéseken az általános higiénés alapelveket tartsák be, egyúttal javasoljuk a maszk használatát, valamint a 2 méteres egészségügyi távolság betartását!

VIP és tiszteletjegyek:

Minden tiszteletjegyet egy órával a mérkőzés előtt a hazai jegypénztárban lehet majd átvenni. A keleti oldalon található a VIP szektor is, a jegyeket a VIP liftnél a hosztesz hölgyeknél, regisztráció után lehet átvenni.

Az applikáció is elfogadott

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy elkészült az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) mobilapplikációja, amely a jelenleg hatályos járványügyi szabályozások szerint alkalmas a koronavírus elleni védettség igazolására. Így abban az esetben, ha Ön megkapta a COVID-19 elleni védőoltást, de a kártyája még nem érkezett meg, azonban a fent említett alkalmazással tudja igazolni a védettségének tényét, úgy Önnek is van lehetősége a helyszínen szurkolni a szezonzáró mérkőzésen.

Azonban fontos, hogy amennyiben a védettség igazolása az applikáció segítségével történik, abban az esetben is szükséges a személyazonosság igazolása (személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával).

Az applikáció Androidra és iOS-re is letölthető az eeszt.gov.hu/hu/mobilalkalmazasok oldalról.

Stadion:

stadion_info_ok

Térkép:

Kapcsolódó hivatkozás:

https://gyirmotfc.hu/ujra-latogathatok-a-merkozesek/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!