Információk: Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2019. október 30. (szerda) 12:30 óra

Helyszín: Füzesgyarmat, Lázár Gyula Sporttelep

Cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 89.

Belépőjegy információk:

A mérkőzésre kizárólag a mérkőzés előtt, a helyszínen lehet belépőt vásárolni. A felnőtt jegyek egységesen 600,- forintba, míg a diák/nyugdíjas tikettek 500,- forintba kerülnek és nem szükséges sem szurkolói kártya, sem személyi igazolvány. A pénztár egy órával a mérkőzés előtt nyit.

Megközelítés:

Vonattal a MÁV 128-as számú Békéscsaba–Kötegyán–Vésztő–Püspökladány-vasútvonalán közelíthető meg. A vasútállomás Füzesgyarmat-fürdő és Biharnagybajom között található. Közúton Szeghalom felől a 47-es főútból kiágazó jó minőségű összekötő úton érhetjük el, amely folytatódik Püspökladány irányába. A 4-es főútról Karcagnál letérve is megközelíthető a város. A Karcag – Bucsa közötti útszakasz felújítása óta már elfogadható minőségű közúton. A 47-es főútról Darvasnál letérve körülbelül 10 km Füzesgyarmat.

A vendég szektort a Kastélypark fürdővel szemben találják meg. Parkolás a fürdő előtt lehetséges. Lezárásokról, terelésekről nem kaptunk hírt.

Térkép:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás