Információk: Dorogi FC – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2016. november 27. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion

Cím: 2510 Dorog, Köztársaság út 3.

line_purple

Stadion adatok:

A beléptetés 3 kapun történik (É, Ny, D), mivel a hazai és a vendégszurkolók elkülönítve léphetnek a stadionba. A Buzánszky Jenő Stadion címe: 2510 Dorog, Köztársaság u. 3. Férőhelyek száma: 600 ülőhely.

Stadion térkép:

dorog_stadion_terkep_web

Vendég szurkolók beléptetése:

A vendég szurkolók részére nyitott lelátó áll rendelkezésre. A vendégek a Déli kapu (Gáthy-kapu, a vasúttal párhuzamos oldalon) jobb oldali bejáratán léphetnek be a stadionba. A vendég szurkolók számára a szektorban található büfé, valamint mellékhelyiség a lelátó mögötti épületben. Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésre a megszokottnál korábban érkezzenek a beléptetés megkönnyítése érdekében! Kapu- és pénztárnyitás 12:00 órakor. A vendéglátó klub tájékoztatása szerint kiemelt rendőrségi készültség várható, így torlódásokra és fokozott ellenőrzésekre kell számítani. Kérjük érkezzenek időben és kövessék a hatóságok iránymutatásait!

Belépőjegy információk:

A felnőtt jegyek egységesen 1.000,- Ft / darab, míg a diák-nyugdíjas tikettek 800,- Ft / darab áron válthatók. Jegyárusítás kizárólag a helyszínen, a mérkőzés előtt lesz. Tíz éves kor alatt a belépés ingyenes.

line_purple

Kapcsolódó hivatkozások:

http://www.dorogifc.hu/hu/content/berletek__jegyek

http://www.dorogifc.hu/hu/content/belepesi_informacio

line_purple

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás