FC Hatvan – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 232 másodperc.

FC HatvanBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Keleti csoport 2022/2023.
26. forduló

FC Hatvan – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-1 (2-1)


Időpont: 2023. március 19. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Hatvani Népkert Sporttelep

Cím: 3000 Hatvan, Népkert u. 2.

Játékvezető: Németh Gergely

Asszisztensek: Kulcsár Dániel, Kovács II. Tamás

Hatvan: Barthel Gábor, Kitl Krisztián, Szabó Roland, Karácsony Dávid, Menczeles Iván, Zsoldos Bencegúz Máté, Tarjáni Péter Máté, Dinka Kristóf, Tarnóczi Roland, Soós Dávid Attila, Sármány Kristóf. Cserék: Cellár Jaroslav, Laczik Levente, Varbai Martin, Bárkányi Arnold, Molnár Roland, Czibolya Gábor, Sipos József, Palaga Noel, Szabó Bence, Fellner Krisztofer Ferenc.
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Borbély Bence Boldizsár, Orvos Levente, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Komáromi Csongor, Csák Albert, Belanka Dávid. Cserék: Zábráczki Szabolcs László, Biró Bence János, Varga Roland.
Vezetőedző: Nagy Sándor

Gólszerzők: Sármány Kristóf (2. perc), Karácsony Dávid (25. perc), Pap Szabolcs (65. perc).


Balszerencsés vereséggel zárta a bajnokság 26. fordulóját a Békéscsaba 1912 Előre második csapata. A lila-fehér együttes a betegségek miatt merőben szokatlan összetételben is megállta a helyét Hatvanban, mi több a mutatott teljesítményével pontot érdemelt volna.

Az első adandó lehetőségét gólra váltotta a hazai együttes (1-0), a folytatásban azonban a felforgatott csabai együttes vette át az irányítást. Több esetben a hatvaniak kapuját is veszélyeztették. A házigazdák kontrajátékra rendezkedtek be, olykor okoztak is riadalmat, a tizenegyesből esett második találatuk azonban véleményes körülmények között született (2-0). Továbbra is a vendégek kezdeményeztek többet, a szerencse azonban nem volt velük.

Szünet után a mezőnyben még nagyobb fölénybe került a Békéscsaba, Pap Szabolcs 20 méteres szabadrúgásából a szépítés is összejött (1-2). Néhány perccel később Belanka távoli szabadrúgását hárította nagy bravúrral a hazai kapus. A meccs hajrájában az egyenlítés reményében teljesen kitámadott a lila-fehér gárda, ezt kihasználva a hatvaniak előtt is adódtak kontralehetőségek, újabb gól azonban már egyik oldalon sem született. Összességében elmondható, hogy a hevesi együttes szerencsés győzelmet aratott.

Nagy Sándor: – Korán hátrányba kerültünk, de ez nem fogta meg a csapatot. A folytatásban jól futballoztunk, érzésem szerint érdemtelen büntetővel duplázta meg előnyét a Hatvan. Szünet után nagyon jól fociztunk, végig nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját, a srácok teljesítményét még a hazaiak is elismerték a végén, sajna ezért nem járt pont.


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

Facebook eseményJegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!