HR-Rent Kozármisleny – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 217 másodperc.

kozarmisleny_150

Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017. 9. forduló

HR-Rent Kozármisleny – Békéscsaba 1912 Előre

0-2 (0-0)

Időpont: 2016. szeptember 15. (csütörtök) 18:00 óra

Helyszín: PMFC Stadion

Cím:7633 Pécs, Stadion u. 2.

Játékvezető: Berke Balázs

Asszisztensek: Kis Zoltán, Kovács II. Gábor

Tartalék játékvezető: Horváth Máté

Kozármisleny: Helesfay Donát, Kiss Márton, Gubacsi Zoltán, Racskó Roland, Dinjar Marko, Tóth Márk, Kocsis Adrián, Wittrédi Dávid, Sinanovic Sinan, Kemény Tamás, Városi Viktor. Cserék: Ipacs Péter Sándor, Lantos Levente, Kirchner Krisztián, Pajor Imre, Varga Márkó, Nagy Mihály Krisztián, Causic Andrej.
Vezetőedző: Kovács Zoltán

Békéscsaba: Ribánszki László, Bagi István, Kelemen Dávid, Szélpál Norbert, Nascimento de Oliveira Fabio, Szalai Dániel, Viczián Ádám, Nagy István, Juhász György, Birtalan Botond, Urbin Péter. Cserék: Mursits Roland, Takács Péter, Gránicz Patrik, Pilán Márkó, Spitzmüller István, Bényei Balázs, Ihrig-Farkas Sebestyén.
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerzők: Gránicz Patrik (72. perc), Spitzmüller István (91. perc).

Sárgalap: Helesfay Donát (71. perc).

Nézőszám: 300

Egy összecsapást rendeztek csütörtök este a magyar másodosztályban, a Békéscsaba 1912 Előre Pécsre utazott a kilencedik forduló zárómérkőzésén.

A hazaiak és a vendégek is jó formában várták a meccset, hiszen mindkét együttes megnyerte az előző három találkozóját. A gólnélküli félidő után a második játékrészben azonban sikerült bedarálniuk a mislenyieket Zoran Spisljak játékosainak és végül a 72. és a 91. percben szerzett találatoknak köszönhetően 2-0-ra nyertek, így három ponttal térhetnek haza. A Békéscsaba ezzel már a kilencedik helyre jött fel a tabellán.

Az első félidő nyíltsisakos játékot hozott, mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei. Hazai részről főleg az ex-győri Marko Dinjar volt veszélyes, míg a Békéscsabában a korábbi NB II-es gólkirály, Urbin Péter volt a legaktívabb.

A fordulás után a Békéscsaba kezdett aktívabban, különösen Birtalan Botond volt elemében, azonban a Kozármisleny kapusa, Helesfay Donát  nagyon jó napot fogott ki, azonban a 65. percben már nem volt ellenszere Gránicz Patrik lövésére (0-1). Az utolsó szűk félórában a Kozármisleny mindent megtett az egyenlítésért, de a fellazult védelemnek Spitzmüller István adta meg a kegyelemdöfést a 91. percben (0-2).

Boér Gábor: – Hamar felvettük a meccs ritmusát, az első félidőben is javarészt mi irányítottuk a játékot, igaz a helyzetek számában ez még nem mutatkozott meg. Szünet után még nagyobb nyomás alá helyeztük a hazaiakat és szép támadásokat vezetve sikerült mögéjük kerülnünk, de a befejezéseknél ekkor még nem koncentráltunk eléggé. A hajrához közeledve érezhető volt, hogy jobb fizikális állapotban vagyunk, a kérdés csak az volt, hogy ezt a fölényt mikor tudjuk gólra váltani. Egy remek akció végén a csereként beállított Gránicz élt a lehetőséggel és megtörte a jeget. Örömteli, hogy újra nem kaptunk gól és egy igen jó csapatot sikerült legyőznünk.

line_purple

Információk Jegyzőkönyv Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/195197807566117/