Hidasnémeti VSC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 250 másodperc.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 10. forduló

Hidasnémeti VSC – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-4 (0-3)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. október 3. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Hidasnémeti Sportközpont

Cím: 3876 Hidasnémeti, Vasút út

Játékvezető: Mencsik László

Asszisztensek: Kurinka Béla, Derda Dominik Kolos

Hidasnémeti: Szalma Pál, Zagiev Vitálij, Czető Márk, Pogonyi Benjámin, Zsiga Máté, Szurdok Dávid, Molnár Martin Tibor, Tóth Krisztián, Varjas László, Tóth Dominik András, Zavodni Tamás Ferenc. Cserék: Prokopenko Péter, Homonnay Márk, Borai Szabolcs, Szalóczy Dávid, Riznicsenkó Viktor, Málik Mihály András, Tucsa Róbert János, Bogdán Maxim.
Edző: Török András

Békéscsaba: Laky László, Czvalinga Áron, Styecz Bence, Ilyés Tamás, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Hodonicki Márk, Szabó Zsombor, Szabó Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Tóth Péter, Váradi Ádám, Zelik Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Bónus Marcell (21. perc), Oláh Ákos (23. perc), (Ilyés Tamás 39. és 89. perc).

 Sárga lapok: Tóth Krisztián (33. perc), Szabó zsombor (71. perc).

A békéscsabaiak támadólag léptek fel és kezdettől csak az volt a kérdés, hogy mikor veszik be Szalma kapuját. A nyomás a félidő közepén érett góllá, amikor két perc alatt kétszer is villantak a lila-fehér támadók. A látogatók a játék minden elemében fölé nőttek a Hidasnémetinek, amely csak ritkán tudott eljutni Laky kapujáig, Ilyés viszont a harmadik találattal már a szünetig pontot tett a meccs érdemi részére.

Magabiztos előnyük birtokában némileg visszavettek a folytatásra a békéscsabai fiatalok. Így is többet kezdeményeztek, de mindenki maga szeretett volna újabb gólt elérni, emiatt valamennyi helyzet kimaradt. Az íre a pontot végül Ilyés Tamás tette fel nem sokkal a vége előtt, a végeredmény pedig hűen tükrözi a két gárda közötti különbséget.

Török András: – Szokásos forgatókönyv, gratulálunk a Békéscsabának.

Brlázs István Gábor: – Kezdetben kimaradtak a nagy lehetőségeink, de a szünetre így is megnyugtató előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második játékrész során a győzelmünk nem forgott veszélyben, de az öncélú játékunk miatt csak a legvégén tudtunk újabb gólt elérni. Örülök a győzelemnek és hogy azt kapott gól nélkül tudtuk lehozni.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/280541777014644

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!