Heti program

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 89 másodperc.

Az utolsó idegenbeli meccsünk következik a 2014/2015-ös bajnoki szezonban, már csak Siófokon játszunk idegenben, aztán egymás után öt hazai mérkőzésen szurkolhatunk a Kórház utcában. Kaposváron tovább folytatódott az Előre veretlenségi sorozata – bár mindenki jobban örült volna a három pontnak. A sorrend az élbolyban nem változott, de a Gyirmót és a Vasas is növelni tudta előnyét. Vegyük figyelembe, hogy még hat forduló van hátra – ez még mindig sok bajnoki pontot jelenthet bármely csapatnak, így a sorrend is igen képlékeny. Láttuk már korábban is, hogy ez az a bajnokság, ahol bármi megtörténhet. Nincs idő búslakodni és számolgatni is felesleges még. Nézzünk előre és bízzunk a fiúkban!

Hétfőn pihenőnapot kapott a csapat – tekintettel arra – hogy vasárnap hajnalban négy óra körül értek haza a Somogy megyei turnéról. Kedden aztán teljes erőbedobással indul a felkészítés és Zoran Spisljak napi két edzést is vezényel a Fű3 pályán. A tréningek délelőtt 10:00, délután 17:00 óra körül kezdődnek. Természetesen változás lehetséges a programban, de minden szurkolónkat szeretettel látjuk – amennyiben kíváncsiak a lilákra, amikor nem mérkőzés szerelésben lépnek pályára.

Pénteken délelőtt – szokás szerint – elutazik együttesünk, hogy a szombat délutáni mérkőzésen frissen és kipihenten tudjanak fellépni.

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!