Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 207 másodperc.

Gyulai Termál FCBékéscsaba 1912 Előre

Vármegyei I. osztály 2023/2024.
12. forduló

Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

6-1 (4-0)


Időpont: 2023. november 4. (szombat) 12:00 óra

Helyszín: Gyulai Grosics Gyula Akadémia

Cím: 5700 Gyula, Kétegyházi út 3.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Gyula: Füstös Krisztián, Nagy Sándor, Dajcs Ádám, Borbély Zsombor, Tanner Gergő, Szabó Péter, Zabari Dávid, Katona György Viktor, Trescsula Máté, Szabó Zsombor, Varga Tamás Károly. Cserék: Szabó Marcell, Szabó Viktor, Kukla Zsombor, Repisky Dániel, Zsilák Mátyás, Varga József-Dominik, Kiss Tamás.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Békéscsaba: Krnács Richárd, Csák Albert, Cservenák Csaba, Mágocsi Bence, Bacsa Krisztián, Ilyés Tamás, Kóródi Nándor, Kuzma Hunor Álmos, Marik Soma, Farkas Ádám, Tóth Bence. Cserék: Tóth Patrik, Borbély Bence Boldizsár, Szabó Csaba.
Vezetőedző: Jakab Péter

 Gólszerzők: Tanner Gergő (2., 23. és 77. perc), Trescsula Máté (5. perc), Szabó Péter (6. perc), Ilyés Tamás (47. perc), Varga Tamás Károly (56. perc).

 Sárga lapok: Borbély Bence Boldizsár (63. perc), Trescsula Máté (65. perc), Tóth Bence (89. perc).


A listavezetőnek gyakorlatilag hat perc is elég volt ezúttal, hogy lezárja a mérkőzést. Második csapatunk megszeppenve és indokolatlanul indiszponáltan lépett pályára, így sajnálatos módon súlyos vereség lett a vége. Egy hét múlva lehet javítani, immár hazai körülmények között a Nagyszénás ellen.

Gyulai Termál FC - Békéscsaba 1912 Előre II. 6-1 (4-0)

Fotó: Bencsik Ádám


A Békéscsaba 1912 Előre második csapata a kezdeti bizonytalanság után összeszedte magát és győzelmi sorozatba került, amely már három forduló óta tart. Az előző mérkőzésen a Szarvas ellen arattak idegenben bravúros 1-2 arányú győzelmet, így ezen a hétvégén is bizakodva lépnek majd pályára a listavezető Gyulai Termál FC ellen. Mindkét együttesnek nagy szüksége lenne a további bajnoki pontokra, hiszen a gyulaiak sarkában az Orosháza, míg a Békéscsaba II. egy újabb győzelem esetén szerencsésebb esetben akár két helyet is feljebb léphetne a tabellán, úgy pedig már a dobogó legalsó fokára is odaférne. Ehhez viszont ismét erőn felüli, szinte bravúros teljesítményre lesz szükség a szomszédvár otthonában.

Jakab Péter: – Ha nem akarunk lemaradni az előttünk állóktól és oda akarunk érni a dobogó valamelyik fokára, akkor oda kell tennünk magunkat Gyulán is. Az ifistáink Zalaegerszegen játszanak, az U17-esek pedig itthon szintén a zalaiak csapatával, utóbbiaknak nagyon fontos lenne nyerni, hogy ne essenek ki. Ebben a szituációban tőlük most nem akarunk segítséget kérni. Egyeztettünk Csató Sándorékkal és bízom benne, hogy a Bacsa Krisztián, Kuzma Hunor, Mágocsi Bence hármasra számíthatunk az első keretből. Ilyés Tamást megkaptuk legutóbb, de szeretnénk elkérni ismét, Krnács Richárd kapussal együtt. Az egy pontnak is tudnánk örülni, de a győzelemről egyáltalán nem mondtunk le!

Brlázs Gábor: – Szeretnénk begyűjteni a három pontot annak ellenére, hogy a Békéscsaba javuló formát mutat. Játékerejüket gyakorlatilag meghatározza a visszajátszó játékosok száma, mi viszont jó állapotban és nagyszerű formában vagyunk. Bízom benne, hogy jó és hasznos mérkőzést vívunk majd vendégeinkkel. Bojtos Tamás sérülése sajnos nem jött rendbe, nagyjából egy éve kínlódik a hajlítójával, de a többiek egészségesek.


Jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.