Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 157 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-0 (1-0)

A MÉRKŐZÉS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. július 10. (szombat) 10:00 óra

Helyszín: Füzesgyarmat, Lázár Gyula Sporttelep

Cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 89.

Játékvezető: Lovas László

Asszisztensek: Buzás Balázs, Zahorecz Roland

Füzesgyarmat: Fildan Calin Florin, Achim Sebastian Zoltán, Lippai Tibor, Raducu Constantin Sorin, Szántó Mihály, Pataki Zalán, Oltean Sergiu Adrián, Hussein Shadi, Cigan Cristian Lucian, Molnár Márk, Popescu Robert Gheorghe. Cserék: Bereczki Bence, Ferenczi József Máté, Luis Ramos, Nagy Zsolt, Márkus Martin, Molnár Szabolcs, Szilágyi Szebasztián, Mazán Barnabás, Mihálik Márk István.
Vezetőedző: Szabados Tamás

Békéscsaba: Apró Ármin, Trescsula Máté, Szabó Csaba, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Váradi Ádám, Zvara Levente, Styecz Bence, Cservenák Csaba, Oláh Ákos, Kiss László. Cserék: Jakab Gábor, Szabó Zsombor, Balog Zsolt, Sipaki Patrik, Zahorán Áron, Farkas Ádám, Bónus Marcell.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Molnár Márk (32. perc), Popescu Robert Gheorghe (65. perc).

Az éjszakai vihar megrongálta vendégek kispadját a gyarmati füves pályán és a talaját is alaposan feláztatta. A meccs elején a játékosokat több alkalommal megtréfálta, de a Nap ezután gyorsan megtette jótékony hatását. Gyarmati lábakon járt többnyire a labda, de nehezen találtak rést a jól tömörülő csabai védők között. Raducu kényszerű cseréje után hadrendet váltott a hazai együttes, egyre jelentősebb lett a fölénye, ami hamar góllá is érett.

A második félidőre a csabaiak sort cseréltek, a sárrétiek pedig folyamatosan hajtották végre a frissítéseket. Ekkor is több gólszerzési lehetőség adódott a piros-fehérek előtt, az egyikből Popescu bólintott a kapuba, beállítva a végeredményt. A hazai védők dicséretére szólt, hogy nem engedték helyzethez jutni a vendégeket. Összességében a felkészülésben jóval előrébb tartó hazaiak felülmúlták a csabai fiatalokat, amelytől függetlenül a mérkőzés a felkészülés jelenlegi szakaszában mindkét fél épülésére szolgált.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/347599233405153

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Felkészülési program Információk