Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

Felkészülési mérkőzés

Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-1 (0-1)

Időpont: 2019. február 16. (szombat) 11:00 óra

Helyszín: Füzesgyarmat

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Füzesgyarmat: Fildan Calin, Vincze Ákos, Sorin Raducu, Toca Bogdan, Achim Ádám, Villand Robert, Székely Dávid, Pölöskei Péter, Kiss Szabolcs, Pataki Zalán, Popescu Gheorghe. Cserék: Ivicevic Márk, Szász Tamás, I. Ervin, Urbán Sándor, Lukács Zsombor, Szilaghi Mario, Faggyas Milán, Styecz Milán.
Vezetőedző: Boros Tibor.

Békéscsaba: Baráth Bence, Gigacz Ákos, Kmetykó Márk, Balog Zsolt, Babinyecz Balázs, Szabó Zsombor, Mácsai László, Váradi Ádám, Bukor Zoltán, Varga Tamás, Nyéki Boldizsár. Cserék: Balogh Sándor, Molnár Dániel, Styecz Bence, Borbély Zsombor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerző: Nyéki Boldizsár.

találkozó elején szerzett vezetést a fiatal békéscsabai csapat és mint később kiderült, ez a találat mindent el is döntött.

folytatásban próbált támadni a vendéglátó, többször is a csabai védők mögé kerültek, de a beadások nulla százalékos hatékonysággal működtek ezen a napon. A második félidő már kiegyenlítettebb volt, a vendégek kontrái két alkalommal is kapufát eredményeztek, a füzesgyarmati támadójáték pedig változatlanul meddő maradt.

Boros Tibor: – A meccs közben végig azon törtem a fejem, hogyan lehetne jobbá tenni a csapatunk játékát. A végére tudtam csak meg, hogy több emberünk egészségügyileg nem volt százszázalékos állapotban, ami a belső kommunikációnk hiányosságára utal, de számomra elfogadhatatlan és nagyobb problémát okoz, mint a mai teljesítményük. 

Brlázs Gábor: – Jól szolgálta a felkészülést a mai mérkőzés, jól teljesítettek a srácok.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: