Együtt erősebbek vagyunk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 101 másodperc.

A 2016. április 16-án (szombaton) 18:00 órától megrendezendő, sorsdöntő Puskás Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésre Igricz Mihály klubigazgató kezdeményezésére busz indul Felcsútra, mellyel utánpótlás korú játékosaink, az őket kísérő szülők, valamint edzőik juthatnak el a mérkőzés helyszínére. A szombati program kalandpark- és stadionlátogatással, ebéddel, valamint a bajnoki mérkőzés megtekintésével válik majd komplett családi eseménnyé.

Első csapatunk játékosai és a Békéscsabai UFC Egyesület első szóra a kezdeményezés mellé álltak és a busz költségét teljes egészében magukra vállalták, így fiatal játékosaink szüleit nem terheli majd az utazás költsége! A gesztus mindenképpen példaértékű, köszönjük szépen a felajánlást!

egyutt_erosebbek_vagyunk

Mindenki érzi, hogy csapatunknak most igazán nagy szüksége van a támogatásra, segítségre – így aztán szép számban érkeznek majd békéscsabai érdeklődők, drukkerek. A Békéscsaba 1912 Előre ezúttal is felajánlotta a rendelkezésére álló tiszteletjegyeket, melyek nagy része már gazdára is talált.

A szombati napon U14 és U15 korosztályú csapataink Budapesten vendégszerepelnek és tekintettel az első csapat mérkőzésének fontosságára, a hazautat Felcsút felé tervezték, így mindannyian a helyszínen tekintik majd meg meccset és szurkolnak a srácoknak! Köszönjük!

Ezúton kérünk minden lila-fehér érzelmű szimpatizánst, szurkolót, érdeklődőt, békéscsabai és Békés megyei lakost – amennyiben teheti és módjában áll – kísérje el csapatunkat és buzdítsa a fiúkat! Jöjjenek minél többen, hogy együtt sikerüljön megszerezni a győzelmet!