DVSC II. – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 212 másodperc.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 22. forduló

DVSC II. – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-1 (1-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2022. február 20. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: DEAC Sporttelep Centerpálya

Cím: 4032 Debrecen, Dóczy József u. 9

Játékvezető: Újhelyi Tamás

Asszisztensek: Balla Levente, Elek Balázs

DVSC: Szabó Sándor, Füzfői Márk, Kovács Róbert György, Balla Mátyás, Farkas Tamás, Kenderesi Dávid, Gyönyörű Gergő, Kalafat Almos Kaan, Kusnyir Erik, Pintér Ádám, Kovács Gergő. Cserék: Lisztes Bence, Lénárt Gábor, Tordai Balázs, Sármány Kristóf, Sipos Szabolcs Vince, Fábián Bence, Bökönyi Adrián, Simon Mátyás.
Vezetőedző: Szűcs János

Békéscsaba: Krnács Richárd, Bora György, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Farkas Márk, Szabó Zsombor, Mágocsi Bence, Zelik Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Apró Ármin, Czvalinga Áron, Pap Szabolcs, Korógyi Szabolcs, Marik Soma.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Farkas Tamás (25. perc), Bónus Marcell (80. perc).

 Sárga lapok: Sipaki Patrik Martin (42. perc), Fűzfői Márk (52. perc), Bora György (74. perc).

 Piros lap: Kovács Róbert György (48. perc).

Ponttal tért haza Debrecenből a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgócsapata, amely a „Loki” tartalékjaival végezett döntetlenre a bajnokság 22. fordulójában. A lila-fehérek az első félidőben hátrányba kerültek, amit szünet után sikerült ledolgozniuk a tíz emberre fogyatkozó házigazdák ellen, sőt a győzelemhez is közelebb álltak a 90 perc második felében.

Kiegyenlített mezőnyjátékkal telt az első félidő, a csapatok sokáig csak szögletekből tudták a kapukat támadni. A 20. percben Bónus Marcell gólt érdemlő átlövése jelentette az első valós veszélyt, ami a kapufán csattant, négy egységgel később pedig Farkas Tamás szerezte meg a vezetést a házigazdáknak, miután egy védők mögé belőtt labdát értékesített (1-0). A mérkőzés addigi menete a folytatásban sem változott, Sipaki Patrik előtt nyílt meg az egyenlítés lehetősége, de ígéretes lövését blokkolni tudták a védők.

A második félidő elején emberelőnybe kerültek a csabaiak. A kiugró Mágocsival szemben utolsó emberként szabálytalankodott Kovács Róbert, amiért villant a piros lap. A debreceniek ettől kezdve az eredményt óvták, a látogatók pedig jelentős nyomás alá helyezték őket. A lila-fehérek törekvései a 79. percben hozták meg az eredményt, amikor Korógyi passzából Bónus Marcell a tizenhatoson kívülről kilőtte a rövid felső sarkot (1-1). Nyomban ezután joggal reklamálhattak egy elmaradó büntetőt a vendégek, amikor Oláh Ákost rúgták meg a büntetőterületen belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Az utolsó pillanatokig küzdöttek a győztes találat megszerzéséért, de a DVSC végül kivédekezte a meccset.

Brlázs István Gábor: – A kapu előtti határozatlanságunk és a helyzetkihasználásnak köszönhetően nem tudtuk mindhárom pontot begyűjteni, de a hozzáállás és többé-kevésbé a játék is rendben volt.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/550726069374864

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: