DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

Felkészülési mérkőzés

DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

1-0 (1-0)

A MÉRKŐZÉS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. július 25. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: DEAC Sportcampus

Cím: 4032 Debrecen, Dóczy József u. 9

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

DEAC: Tóth Dániel, Szabó Kornél, Papp Ferenc, Orosz Marcell, Bényei Balázs, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Sándor Tamás, Spitzmüller István, Bereczki Dániel, Oliver Tochukwu, Székely Dávid. Cserék: Decki Máté, Virág Ákos, Jankelic Iván, Gaczella Roberto, Patócs Richárd, Csányi Ádám.
Vezetőedző: Sándor Tamás

Békéscsaba: Krnács Richárd, Puskás Gábor, Bora György, Fazekas Lóránt, Mikló Roland, Horváth Péter, Kitl Miklós, Gránicz Patrik, Lukács Raymond, Varga Szabolcs, Albert István. Cserék: Laky László, Máris Dominik, Hodonicki Márk, Kovács Ádám Tibor, Farkas Márk, Mészáros Márk, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

 Gólszerző:  Bereczki Dániel (33. perc).

A hőség nem nyomta rá a bélyegét a találkozóra, hiszen mindkét gárda kitett magáért, lüktető játékot láthattak a drukkerek.

A meccs elején egy balról érkező centerezést követően Lukács Raymond bombázott a DEAC kapujába, de nem sokáig örülhetett, mivel a partjelző lest intett, így 0-0-ról folytatódott a küzdelem. A jelenet után magasabb fordulatszámra kapcsolt a házigazda. Először egy szögletnél Tochukwu fejelhetett ígéretes helyzetből, de a békéscsabai kapuvédő magabiztosan védett. Néhány perccel később megszerezte a vezetést a DEAC, méghozzá kalandos körülmények között: előbb Tochukwu bombája a lécen csattant, majd a kipattanó Rauf elé került, akinek a kísérlete végül Bereczkiről jutott a vendégek kapujába. A szünet előtt még a tizenhatoson környékén ólálkodó Gránicz Patrik előtt adódott kecsegtető lehetőség, ám a játékszer a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

A második játékrészt az Előre kezdte veszélyesebben, de a lehetőségeket továbbra sem sikerült gólra váltani. Preisinger Sándor bátran kísérletezett, ezt támasztja alá, hogy egy alkalommal öt helyen változtatott a gárdáján. Varga Szabolcs a félpálya közeléből íveléssel próbálta meglepni a Tóth Dánielt váltó Deczki Mátét, ám a békéscsabai futballista picit tévedett. A másik oldalon Sidibe a földön fekvő védő és kapus mellett vette be az üresen tátongó kaput, de a játékvezető szabálytalanságot látott, így nem változott az eredmény.

Megközelítés:

Gépjárművel ingyenes parkolási lehetőség a Dóczy József utcában. DKV-vel pedig 1-es vagy 2-es villamossal vagy 10, 10A, 10Y, 12, 22, 22Y, 23, 23Y, 24 vagy 24Y-os buszokkal.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/406182707463029

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Felkészülési program Információk