Dabas-Gyón FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

dabas_gyon_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 13. forduló

Dabas-Gyón FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

5-2 (3-2)

Időpont: 2016. október 30. (vasárnap) 13:30 óra

Helyszín: Dabas, Dabas-Gyón FC Sporttelep

Cím:  2373 Dabas, Tatárszentgyörgyi út 0328/59.

Játékvezető: Újhelyi Tamás

Asszisztensek: dr. Ambrus Dániel János, Pipicz Norbert

Dabas-Gyón: Kovács Tamás, Méder Bence, Kozma István, Mészáros Roland, Vasas Attila, Borsos Csaba, Csepregi Richárd, Lannert Bence, Sós Márkó, Horváth Richárd, Nagy Adrián. Cserék: Gecse Gyula, Szemán Lajos, Poncok Csaba, Lakatos Soma, Horváth Zoltán, Pirik Tamás, Riba Zoltán Dániel.
Vezetőedző: Aranyos Imre

Békéscsaba: Baráth Bence, Vozár Dávid, Kmetykó Kevin, Babinyecz Balázs, Láza Dévald Márk, Konyecsni Zoltán, Mácsai László, Kálmán Szilárd, Kun László Dávid, Oláh László Dávid, Beszterczei Attila. Cserék: Czinanó Antal Áron, Ilyés Tamás, Zahorán Balázs, Tóth Gergő Attila, Takás János Dávid.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Gólszerzők: Oláh László Dávid (27. perc), Horváth Richárd (30. és 32. perc), Nagy Adrián (40. perc), Konyecsni Zoltán (44. perc), Sós Márkó (50. és 79. perc)

Sárgalapok: Vozár Dávid (29. perc), Láza Dévald Márk (39. perc), Zahorán Balázs (82. perc), Méder Bence (82. perc).

line_purple

Hiába játszott elfogadhatóan, nem termett pont a Békéscsaba 1912 Előre  második csapatának az újonc dabasi gárda otthonában. Az elmaradó siker leginkább a menetrend szerint hátul elkövetett egyéni hibáknak tulajdonítható, amit ezúttal sem tudtak kompenzálni az ellenfél kapuja előterében.

Az első félidő elején kevés említésre méltó esemény történt, a folytatásban annál több. A csabaiak a 27. percben szereztek vezetést, amikor Konyecsni keresztbe passzolt labdájára jól érkezett középen Oláh László, aki 14 méterről védhetetlenül helyezett a kapuba, 0–1. Nem sokáig tarthatott a vendégek öröme, mert a dabasiak a bal szélt eredményesen megjátszva, három perc alatt fordítottak, sőt kicsivel később egy teljesen elkerülhető büntetővel még növelni is tudták előnyüket, 3–1. Az első csabai találat előkészítője, Konyecsni még közvetlenül a szünet előtt visszahozta a csabai reményeket, amikor saját „kézbe” vette a befejezést, 3–2.

A második félidőben is egyértelműen a viharsarkiak irányították a játékot, de túlságosan is kinyíltak, amit a hazai együttes gyorsan megkontrázott Sós révén, 4–2. Futottak az eredmény után a lila-fehérek, de képtelenek voltak feltörni az ellenfél visszahúzódó védelmét, a másik oldalon viszont a hajrához közeledve ismét Sós talált be, 5–2.

Szenti Zoltán: – A mai napon a szélső védekezésünk nem működött!

line_purple

Az NB III-as bajnokság soron következő 13. fordulója már 2016. október 29-én (szombaton) megkezdődik – a hét hatodik napján 5 mérkőzést is lebonyolítanak, míg együttesünk csak vasárnap veszi Pest megye felé az irányt, mivel délután fél kettőtől a Dabas-Gyón FC vendégeként lépünk pályára. Aranyos Imre csapata jelen pillanatban a táblázat 15. helyét foglalja el, mérlegük 3 győzelem, 2 döntetlen és 7 vereség, amely 11 bajnoki pont megszerzésére volt eddig elegendő. Vasárnap 11:00 órától startol a harmadosztályú program a Ferencváros II. – Dunaújváros találkozóval, míg a maradék három összecsapást 13:30 órától rendezik meg. AZ Előrének pont, de még inkább pontok szerzésére lenne szüksége, hogy megkezdhesse a felzárkózást és elmozdulhasson a kiesést jelentő pozíciókból. Ez azonban ezen a héten sem lesz egyszerű feladat.

Szenti Zoltán: – Több okból sem vagyunk könnyű helyzetben a hétvégi bajnoki előtt. Egyfelől az újonc ellenfelünk legutóbb figyelemreméltó döntetlent ért el Dunaújvárosban, ami arra utal, hogy képes kiemelkedő teljesítményekre és többre hivatott a pillanatnyi helyezésénél. Gondot okoz továbbá, hogy Máthé Gabira és Bozsóra biztosan nem számíthatunk. Rutinos kapusunk keze rendbe jött, de lázas beteg lett, míg támadónknak szerdán fordult ki a bokája. Egyelőre az is bizonytalan, kiket kapunk vissza az első keret tagjai közül, hiszen ott is gondot okoz Fabio, Viczián és Huszár sérülése. A nehézségek ellenére pontszerzés reményében lépünk pályára, ami kiküszöbölve a súlyos egyéni hibákat, fegyelmezett játékkal teljesíthetőnek tűnik.

line_purple

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/228569354224847/

 

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás