Biztosítsa helyét elővételben

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 188 másodperc.

2015. július 31. (péntek) délutántól már meg lehet vásárolni elővételben, a 2015. augusztus 8-án (szombaton) 18:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC mérkőzés belépőjegyeit.

Akár személyesen, akár online módon megválthatják elővételben a belépőjüket, amit érdemes lesz időben megtenni, hiszen a szokásosnak nevezhető módon nagy érdeklődés várható. Annál is inkább, hiszen a héten gazdára talált a háromezredik Előre Klubkártya és még mindig folyamatosan érkeznek szurkolóink. A bérletek továbbra is jól fogynak és az előző évek eredményeit tekintve jóval több szezon belépő került értékesítésre. Köszönjük!

20150728_01

További jó hír a következő hazai mérkőzéssel kapcsolatban, hogy maximalizáltuk az eladható ülőhelyek számát – hiszen a régi fedett lelátót teljes egészében egyedi ülőhelyekkel láttuk el. A klub annak ellenére vállalta az invesztíciót drukkerei érdekében, hogy a stadion rekonstrukció következő szakaszában ezt a részt teljes egészében el fogják bontani és helyére vadonatúj lelátó-komplexumot építenek. A további fejlesztés eredményeképpen a Kórház utcai stadion befogadóképessége 4.965 főre nőtt.

2015. augusztus 3-tól (hétfő) kizárólag a Kórház utcai Előre Székházban található Ügyfélszolgálati Irodában lehetséges mindenféle ügyintézés. Univerzális munkaállomásaink bérlet-, klubkártya- és belépőjegy kiváltására is alkalmasak és ne felejtsék el, hogy az új rendszer bevezetése óta, bármelyik Magyarországon megrendezendő mérkőzésre tudnak nálunk is belépőjegyet váltani.

A Csaba Centerben korábban felállított terminál működését határozatlan időre, egyelőre szüneteltetjük – mivel minden erőforrásunkat, a következő hazai mérkőzés előkészületei miatt, a Kórház utcai Székházba szükséges összpontosítanunk. Valószínűleg már a jövő hét folyamán újra visszatérünk Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontjába, ahol a tervek szerint kibővített szolgáltatásokkal várjuk majd szurkolóinkat. A Csaba Centernek ezúton is köszönjük szépen a lehetőséget és bízunk a további sikeres együttműködésben!

Technikai jellegű információ, hogy 2015. augusztus 3-án (hétfő), előre láthatólag kora délutánig, az MLSZ kérésére szünetelni fog a bérlet értékesítés – tekintettel a Magyarország-Románia válogatott mérkőzés miatti rendszerterhelés megnövekedése miatt.

A következő hazai mérkőzés napján (2015. augusztus 8.) történő jegyértékesítés lehetősége iránti kérelmet a klub időben beadta a hatóságok felé. Amint ezzel kapcsolatban bármilyen fejleményről be tudunk számolni, azonnal közzétesszük. Addig azonban javasoljuk, hogy váltsák meg időben, elővételben belépőjüket és biztosítsák a stadionba történő gyors belépés lehetőségét!

Ügyfélszolgálati Irodánk nyitva tartása: hétfőtől-péntekig 08:00-16:00 óra között.

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6. I. emelet