Békéscsaba 1912 Előre II. – Füzesgyarmati SK

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 1. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Füzesgyarmati SK

2-2 (0-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. augusztus 1. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Nagy Norbert

Asszisztensek: Kövér Tamás, Molnár László Máté

Békéscsaba: Winter Dániel, Kasik Ákos, Nikola Pantovic, Balog Zsolt, Hodonicki Márk, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Váradi Ádám, Szabó Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Apró Ármin, Czvalinga Áron, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Styecz Bence, Zelik Csaba, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Füzesgyarmat: Fildan Calin Florin, Szántó Mihály Sándor, Achim Ádám Sándor, Oltean Sergiu Adrián, Molnár Márkó Miklós, Cigan Cristian Lucian, Popescu Gheorghe Robert, Achim Sebastian Zoltán, Lippai Tibor, Pataki Zalán Lajos, Hussein Shadi. Cserék: Ferenczi József Máté, Raducu Constantin Sorin, Bereczki Bence, Szilágyi Szebasztián, Márkus Martin, Karikás Krisztián Norbert, Borbély Zsombor, Molnár Szabolcs Olivér, Mazán Barnabás, Nagy Zsolt András.
Vezetőedző: Szabados Tamás

 Gólszerzők: Váradi Ádám (66. és 83. perc), Molnár Márkó Miklós (61. perc), Cigan Cristian-Lucian (86. perc).

 Sárga lapok: Oltean Sergiu Adrián (16. perc), Oláh Ákos (30. perc).

Nézőszám: 185

Az első félidő némileg óvatosabb játékot hozott, mint ahogy várhattuk volna. Egyik fél sem akart ajtóstól a házba rontani, ez látszott mindkét csapaton. Ebben az időszakban elsősorban a vendégek előtt akad néhány lehetőség, de a csabai védelem jól állta a sarat – bár, tegyük a szívünkre a kezünket, ehhez néha a szerencse is jól jött.

A második játékrész nyílt sisakos játékot hozott és a gólcsendet Molnár Márkó Miklós gólja törte meg a 61. percben, 0-1. A válaszra és az egalizálásra nem kellett sokat várni, mert Váradi Ádám egy pontrúgás után, fejjel szerzett gólja után már 1-1 volt az eredmény. Az erős széllel és a nagy meleggel mindenki küzdött, sőt néha a játékosokat is megtréfálta az légáramlat egy-egy hosszabb átadásnál, ívelésnél. Mindentől függetlenül a meccs végére is maradt izgalom, hiszen a 83. percben megfordította az eredményt a Békéscsaba, Váradi duplájával már 2-1 volt ide. A gól utáni percekben is nyomtak a Lilák és az időközben csereként beküldött Bukor Zoltán zárhatta volna le a mérkőzést, ajtó-ablak helyzetben, bár némileg egy védőtől szorongatva a kapusba lőtte az ordító lehetőséget. Ahogy ez ilyenkor szokott lenni, büntetett a kimaradt ziccer és Cigan egyenlített a 86. percben, 2-2. A hátralévő időben sem tétlenkedtek a csapatok, de sem ebben az időszakban, sem a hosszabbítás két percében már nem változott az eredmény.

Összességében elmondható, hogy mindkét csapat küzdött a három pontért, bár a második félidő teljesítménye alapján szerénytelenség nélkül elmondható, hogy a Lilák felé billent a mérleg nyelve, így megérdemeltük volna a győzelmet. A harmadosztályú bemutatkozás ilyen formán remekül sikerült, hiszen az egyik aspiránssal szemben sikerült egy pontot szerezni, ami igen sokat érhet még a végelszámolásnál.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/159536399492116

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás