Belépőjegy információ

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 160 másodperc.

Értesítjük kedves szurkolóinkat, hogy sikerült elhárítanunk a technikai akadályokat, így elindult a személyes- és online módon történő belépőjegy értékesítés. Két pénztárban, meghosszabbított nyitva tartással 08:00 és 18:00 óra között várunk minden érdeklődőt.

20150715_01

A bérlet értékesítés is folytatódik, így a korábban megrendelt és új bérletek is egyaránt átvehetők a Székház emeletén található Ügyfélszolgálati irodában. Kolléganőink itt is reggel nyolc órától várják a hét minden napján Önöket!

Az online belépőjegy rendelés a következő helyen érhető el:
http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3031/Bekescsaba-1912-Elore

Az interneten történő rendeléssel kapcsolatos információ, hogy a klubkártya számának beírása után a rendszer egy úgynevezett négy számjegyű PIN-kódot kér, amely alap esetben az tulajdonos születési hónapja és napja.

Kérjük szurkolóinkat, hogy az ügymenet meggyorsítása érdekében lehetőség szerint felkészülten érkezzenek a pénztárakhoz:

– váráslás előtt nézzék meg a stadionban, hogy melyik szektorba, sorba és ülőhelyre igényelnek bérletet-belépőt,

– amennyiben klubkártya nélkül szeretnének belépőjegyet vásárolni, készítsék elő a személyazonosító okmányaikat,

– amennyiben nyugdíjas vagy diák jegyet, -bérletet igényelnek, készítsék elő igazoló okirataikat,

– több bérlet és/vagy belépőjegy vásárlásánál szükség van a többi személy irataira, klubkártyájára vagy annak számára is,

– felhívjuk figyelmüket, hogy pénztárainkban bármelyik első osztályú mérkőzésre tudunk belépőket biztosítani.

Figyelem! A Csaba Centerben található Előre Klubkártya kiváltási pont 2015. július 16-án 12:00 órától, munkaerő átcsoportosítás miatt ZÁRVA tart! A héten mindenféle ügyintézés kizárólag az Előre Székház első emeletén lehetséges. Nyitás: 2015. július 20. (hétfő) 10:00 órakor.

line_purple

Utánpótlás korú játékosaink úgynevezett technikai szezon belépőket kapnak, melyek önköltségi (500,- forintos) egységáron kerülnek kiállításra. Ennek feltétele a klubkártyák kiváltása. Kérjük Őket és edzőiket, hogy lehetőség szerint előre összegyűjtve a szükséges összeget és dokumentációt, szervezetten és együtt érkezzenek Ügyfélszolgálati Irodánkba és türelemmel várják ki a sorukat!

Dolgozóink ingyenes technikai belépőhöz jutnak, melyet péntek estig kézhez kell venniük. Kérjük, hogy szánják rá az időt!

20150715_02

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!

line_purple

Bérlet-belépő árak