Békéscsaba 1912 Előre – SZEOL SC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 170 másodperc.

  szeol_sc_150

Felkészülési mérkőzés (zártkapus)

Békéscsaba 1912 Előre – SZEOL SC

1-0 (1-0)

Időpont: 2016. január 25. (szerda) 15:00 óra

Helyszín: Telki Edzőközpont

Cím: 2089 Telki, Szajkó u. 39

Békéscsaba: Ribánszki László, Pilán Márkó, Kelemen Dávid, Szélpál Norbert, Nascimento de Oliveira Fabio, Spitzmüller István, Viczián Ádám, Bényei Balázs, Oláh László Dávid, Ilyés Tamás, Gránicz Patrik. Cserék: Hrabina Alex Gergő, Tóth Dániel, Fehér Zsolt, Tönkő Róbert, Babinyecz Balázs, Nagy István, Bagi István, Beszterczei Attila, Juhász György, Szalai Dániel, Urbin Péter.
Vezetőedző: Zoran Spisljak

SZEOL: Prokop Rostislav, Rácz László, Ikonomou Konstantinos, Fehér Imre, Buzási Péter, Nagy Richárd, Medebaba Szása, Maksimovic Nikola, Búrány Zoltán, Péter Antal, Tomisic Stefan. Cserék: Leindler Domonkos, Mihály Dávid, Gajág Gergő, Lévai Norbert, Forró Attila, Grünvald Attila, Vágó Levente.
Vezetőedző: Zoran Kuntic

Gólszerző: Viczián Ádám (33. perc).

Zoran Spisljak: – A harmadik felkészülési mérkőzésünk is elérte a célját. Igaz, hogy csak egy góllal nyertünk, de ha figyelembe vesszük, hogy az utóbbi két napban tisztességes terhelést kaptak a játékosok, akkor ebben a fáradtság is benne volt. A csapat jó iramban játszott, szép támadásokat vezettünk, több lehetőségünk is volt és rúghattunk volna több gólt is – ha a befejezések jobban sikerülnek. Mindenféleképpen mi irányítottuk a mérkőzést, így összességében meg vagyok elégedve – hiszen teljes egészében elérte célját. A fiatalok is jól szerepeltek a mai napon és igen fontos, hogy a válogatott edzők is figyelemmel kísérték a meccset, így játékosaimnak lehetőségük volt megmutatni magukat. Bízom benne, hogy mindenki jó benyomást keltett és remélem, hogy lesz ennek hozománya is.

Zoran Kuntic: – Úgy gondolom, hogy az egyik feljutásra esélyes csapattal játszottunk egy nagyon hasznos és tempós mérkőzést. Összességében elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, nagy gondokat nem láttam. Csináltunk néhány hibát, amelyből a Békéscsaba szerzett egy gólt is, így megnyerte a mérkőzést. Volt néhány próbázó nálunk, sikerült őket mérkőzés közben is megnéznem – így a meccs elérte célját. Gratulálok a Békéscsabának! Sajnos egyelőre még kevesen vagyunk, de a srácok jó hangulatban csinálják a munkát – a tavaszi szezonban megpróbálunk minél több pontot szerezni és majd meglátjuk mire lesz elég.

line_purple

Élő tudósítás

Fotók 

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1848356115409044/