Békéscsaba 1912 Előre – SZEOL SC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 265 másodperc.

  szeol_sc_150

Zártkapus felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – SZEOL SC

2-2 (2-0)

Időpont: 2016. november 11. (péntek) 11:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (műfüves pálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Iványi Zoltán

Asszisztensek: Csatári Tibor, Viczián Mátyás

Békéscsaba: Ribánszki László, Bagi István, Kelemen Dávid, Szélpál Norbert, Bényei Balázs, Spitzmüller István, Nagy István, Szalai Dániel, Oláh László Dávid, Gránicz Patrik, Birtalan Botond. Cserék: Baráth Bence, Konyecsni Zoltán, Mácsai László, Viczián Ádám, Urbin Péter, Ihrig-Farkas Sebestyén.
Vezetőedző: Zoran Spisljak

SZEOL: Leindler Domonkos, Gajág Gergő, Vágó Levente, Ikonomou Konstantinos, Buzási Péter, Puskás Csaba, Búrány Zoltán, Grünvald Attila, Péter Antal, Schrammel Ádám, Maksimovic Nikola. Cserék: Dangó Dénes, Rácz László, Forró Attila, Lévai Norbert, Mendebaba Szása, Németh László, Fülöp Tibor, Hajder Dávid.
Vezetőedző: Tóth Ákos

Gólszerzők: Gránicz Patrik (26. perc), Oláh László Dávid (45. perc), Ribánszki László – öngól (71. perc), Rácz László (83. perc).

Zoran Spisljak: – A felkészülési mérkőzés mindenképpen elérte célját, még akkor is ha nem sikerült győznünk. Sokáig vezettünk és sok szép támadást dolgoztunk ki, emelett lehetőséget kapott több fiatal játékos is. A elsődleges cél a meccsterhelés volt és hogy ritmusban maradjunk a szünet alatt is – hiszen a jövő hét végén már a Szparit fogadjuk. Nagyon örülök annak, hogy mindenki megállta helyét és külön kiemelném Oláh Lacit, akit egyrészt olyan szintű játékot mutatott, amit eddig még nem láttunk tőle – az pedig külön öröm, hogy gólt is szerzett. Az ilyen teljesítmény mindenképpen a klubnak is hasznára lesz, hiszen azért dolgozunk, hogy labdarúgóinkat és ezáltal a csapatot megfelelőképpen fel tudjuk építeni. Gratulálok mindkét együttesnek! Holnap a NB3-ban lesznek visszajátszók, de óvatosan és körültekintően kell eljárnunk a sérülésveszély miatt.

Tóth Ákos: – Teljes csapatot tudtam cserélni és nagyon örülök, hogy el tudtunk jönni egy mérkőzést lejátszani Békéscsabára – így mindenképpen hasznosnak értékelem a mai meccset. Egy jó erőkből és nagy kedvvel játszó Előrét láthattunk az első félidőben, így kettővel vezettek is. A második félidőben mi is felbátorudtunk és bár szerencsével, de sikerült ikszre hoznunk a meccset – bár hangsúlyozom, most nem az eredmény volt a lényeg. Bízom benne, hogy ez az erőfelmérő jól szolgálta mindkét csapat érdekeit és jövő héten győzelemmel folytathatjuk a bajnokságot. Számunkra továbbra is a bennmaradás a cél, ezért kell tovább dolgoznunk és mindent megtennünk. Próbajátékost is teszteltünk, igyekszünk az igazolások tekintetében is előre nézni – meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

line_purple

Fotók 

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/219846025117289/