Békéscsaba 1912 Előre – SCM Zalău

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 258 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreCSM Zalău

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – SCM Zalău

4-0 (3-0)

A mérkőzés 15 perccel később kezdődik!


A belépés ingyenes és a 4-es, valamint 5-ös számú kapun keresztül is lehetséges. A körgát oldalán a büfé nyitva, élő közvetítés viszont nem lesz ezúttal.


Időpont: 2024. február 10. (szombat) 11:00 óra (CET)

Helyszín: Kórház utcai Stadion (műfüves pálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Barta Tibor

Asszisztensek: Bálint Zoltán, Czene Zoltán

Békéscsaba: Póser Dániel, Bora György, Albert István, Hodonicki Márk, Pusztai András, Farkas Márk, Mikló Roland, Tóth Máté, Komáromi Csongor, Sármány Kristóf, Zádori Krisztián. Cserék: Krnács Richárd, Óvári Balázs, Kuzma Hunor, Kovács Gergő, Zvara Levente, Mihály Bálint, Pintér Norbert, Hulicsár Máté, Ilyés Tamás, Kóródi Nándor, Himics László.
Vezetőedző: Csató Sándor

SCM Zalău: Miron Bogdan, Geană Mario, Pedrag Kascelan, Bobaru Andrei, Cherecheș Alex, Kun Viktor, Zimța Samuel, Culda Sebi, Micle Alex, Pop Sergiu, Nikolic Ștefan. Cserék: Poptean David, Stoica Cătălin, Fărcășan Vlad, Deian Uzelac, Negrean Alex, Molnar David, Meșter Cosmin, Cociș Tudor, Pătraș Artur, Criștea Raoul, Mare Alex.
Vezetőedző: Lupuț Cristian

 Gólszerzők: Mikló Roland (6. perc), Tóth Máté (17. és 26. perc), Mihály Bálint (87. perc).


A határátkelő torlódása miatt késve érkeztek vendégeink, így 15 perc csúszással kezdődött a találkozó. Jó iramban indult a mérkőzés, öt percen keresztül mindkét csapat felváltva birtokolta a labdát. A 6. percben Mikló megfelelően harcos volt, ezzel megszerezte csapatunknak a vezetést (1-0). A 14. percben egy formás támadás végén Komáromi beadását Zádori fejelte a kapu mellé. A 17. percben ismét Komáromi szaladt el a szélen és tálalt Tóth elé, aki elsőre még a kapusba, másodikra viszont már a kapuba továbbította a labdát (2-0). A 19. percben Geană Mario fejese kerülte el kevéssel a kapunkat, talán az első valamire való lehetőségük volt. A 26. percben Tóth Mátét talpalták le a büntetőterületen belül, teljesen jogos volt a tizenegyes. A büntetőt a sértett váltotta igen higgadtan gólra (3-0). Egy perccel később cseréltek a vendégek, Cherecheș Alex helyett Mare Alex léphetett pályára. Félóra elteltével Csató mester is tervezetten cserélt: Hodonicki helyett Kovács Gergő kapott lehetőséget. A 35. percben a csereként beállt Mare Alex lőtt távolról, Póser kapusnak kellett kitolnia. A 36. percben Culda Sebi ápolása miatt állt a játék. A 39. percben Komáromi elé került a labda és már csak a kapussal állt szemben, amitől szinte meg is lepődött, így lövését Miron Bogdan kapus védeni tudta.

Békéscsaba 1912 Előre - SCM Zalău 4-0 (3-0)

A félidőben több helyen is változtatott a román csapat, de a csabai oldalon Himics László is pályára léphetett. A 47. percben a csereként beállt Negrean Alex lőtt egy szöglet után, próbálkozása azonban elkerülte a békéscsabai kaput. Az 51. percben Sármány kapott forintos labdát, de a kapus jól lépett ki, így nem sikerült gólra váltani a lehetőséget. Egy perccel később a másik oldalon Criștea Raoul került hasonló helyzetbe, de Bora György védekezett határozottan, így nem változott az eredmény. Az 57. percben Himics beadását Zádori tolta a kapufára, ez is hatalmas lehetőség volt. A 60. percben nyolcat cseréltünk, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson. A 68. percben ismét Criștea Raoul lőtt kapura, de Póser magabiztosan fogta a próbálkozást. A kontrából máris újabb csabai helyzet alakult ki, a beadásról azonban mindenki lemaradt. A 73. percben újabb vendég lehetőség adódott, de senki sem érkezett a középre lőtt labdára. A 87. percben egy agresszív letámadás után még Mihály Bálint is betalált, beállítva a végeredményt (4-0).

Csató Sándor: – Amit elterveztünk erre a hétre, sikerült megvalósítanunk. Nehéz napokon vagyunk túl, ettől függetlenül jó iramú mérkőzést játszottunk. Végig kontroll alatt tartottuk a játékot, szép támadásokat vezettünk és szép gólokat is szereztünk.


Esemény:


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.