Békéscsaba 1912 Előre – Körösladányi MSK

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 87 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreKörösladányi MSK

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – Körösladányi MSK

2-2 (0-0)


Időpont: 2023. január 18. (szerda) 18:30 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia (műfűves pálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Békéscsaba: Krnács Richárd, Albert István, Farkas Márk, Bora György, Puskás Gábor Sándor, Zvara Levente Mátyás, Horváth Péter, Váradi Ádám, Mikló Roland, Czékus Ádám, Lukács Raymond Barna. Cserék: Apró Ármin, Hodonicki Márk, Bacsa Krisztián, Futó Zsombor, Kitl Miklós, Bónus Marcell, Ilyés Tamás, Kóródi Nándor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladány: Selmeczy-Tóth András, Papp Dániel, Szántó Mihály, Illés Rihárd, Zelenyánszky László, Ruzsa Zoltán, Pusztai András, Malkócs Marcell, Farkas János, Csicsely János, Czirok József. Cserék: Kertész Dániel, Bakk Ádám, Palik György, Szántó Bence, Szabó László,Kisari Tibor, Jánovszki László, Burai Dávid, Cservenák Csaba, Murvai Dávid, Szabó Milán.
Vezetőedző: Ekker Attila

 Gólszerzők: Csicsely János (61. perc), Kóródi Nándor (70. perc), Zádori Krisztián (89. perc), Zelenyánszki László (92. perc).


Szerda este a harmadik téli tesztmérkőzését játszotta a Békéscsaba 1912 Előre első csapata. A lila-fehérek a harmadosztályú újoncként kitűnő őszi teljesítményt nyújtó Körösladányt fogadták a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián.

Békéscsaba 1912 Előre - Körösladányi MSK 2-2 (0-0)

Aktívan kezdett az Előre, a mérkőzés elején több komoly helyzetet kialakított, de ezek sorra ki is maradtak. A ladányiak igyekeztek jól zárni és pontos mélységi passzokkal veszélyeztetni, betalálni azonban egyik fél sem tudott a kapuba szünetig (0-0).

A második félidő elején is a kapusuk mentette meg a vendégeket a góltól, a másik oldalon viszont a 61. percben Csicsely megszerezte a vezetést, miután Cservenák passzát értékesítette közelről (0-1). A válasz sem váratott sokat, hiszen a 70. percben Kóródi egy szöglet utáni fejessel egalizált (1-1). A folytatásban is aktívabb volt a Békéscsaba, az utolsó negyedórában pedig még nagyobb sebességre kapcsolt. A rendes játékidő utolsó előtti percében a vezetést is átvette Zádori révén, aki Bora beadását fejelte középről a rövidbe (2-1). Nem adták fel a vendégek és a hosszabbításban egy szöglet után, Ruzsa visszafejelt labdáját Zelenyánszki bólintotta Krnács kapujába (2-2).

Balog Zsolt: – Nagy fölényben játszottunk, de a kialakított helyzeteinket sorra elpuskáztuk és olyan elkerülhető gólokat kaptunk, amelyeket a bajnokságban sem lenne szabad.

Ekker Attila: – Jó iramú mérkőzést játszottunk, elégedett voltam a srácok teljesítményével. Örülök, hogy szinte mindenkinek lehetőséget tudtunk biztosítani és természetesen köszönjük szépen a lehetőséget. Sok sikert kívánunk az Előrének!


Fotók


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: