Békéscsaba 1912 Előre – Körösladányi MSK

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 176 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – Körösladányi MSK

4-2 (2-1)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. július 24. (vasárnap) 12:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Takács Tamás

Asszisztensek: Nagy Gábor, Medovarszky János

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Bor Dávid, Szabó Csaba, Albert István, Szabó Zsombor, Szabó Péter, Sipos Gábor, Váradi Ádám, Lukács Raymond Barna, Cservenák Csaba, Ilyés Tamás. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Babinyecz Balázs, Bónus Marcell, Oláh Ákos, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladány: Kertész Dániel, Wéber László, Bakk Ádám, Talpalló Ákos, Zelenyánszki László, Ruzsa Zoltán, Pusztai András, Malkócs Marcell, Csicsely János, Burai Dávid, Czirok József. Cserék: Szabó Marcell, Papp Dániel, Illés Richárd, Murvai Dávid, Farkas János, Kisari Tibor, Szántó Bence.
Vezetőedző: Ekker Attila

 Gólszerzők: Oláh Ákos (33. és 36. perc), Pusztai András (41. perc), Szabó Péter (53. perc), Murvai Dávid (75. perc – öngól), Farkas János (89. perc).

Információk:

A mérkőzésre kizárólag az 5-ös számú kapun (körgát felőli oldal) lehetséges a belépés, a többi bejárat ZÁRVA lesz. A mérkőzés megtekintése ingyenes. Felhívjuk a figyelmet, hogy a termálvizes munkálatok, így az esetleges balesetek elkerülése miatt semmiképpen ne lépjenek a lezárt és a közönség számára nem használható területekre! Parkolás kizárólag a stadion területén kívül lehetséges.

A bátran kezdő ladányiak az első félidő első felében ziccert hibáztak és a kapufát is eltalálták. Az Ilyés térdhúzódása miatt kényszerű okokból pályára lépő Oláh Ákos hamarjában kihasználta két adandó lehetőségét, erre Pusztai részéről érkezett válasz, aki nagy gólt lőtt Czinanó kapujába. A második játékrész során már a csabaiak akarata jutott érvényre, akik egy büntetőből, illetve öngóllal növelték az előnyüket. A befejezés előtt nem sokkal a sárrétiek válasza is tizenegyesből született.

Brlázs István Gábor: – Beigazolódott, hogy nem vagyunk még teljesen készek. Egy hetünk maradt arra, hogy az apróbb részleteket helyretegyük, reméljük elegendő lesz ennyi.

Ekker Attila: – Az összkép alapján megérdemelten nyert az Előre. Azt kértem a srácoktól, hogy bátran álljanak bele a meccsbe. Az első félidőben ezt is tették, szünet után viszont nem túl egységes csapat képét festettük, így az eredmény reális.

Fotók

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/995025937830268

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: