Békéscsaba 1912 Előre II. – Tiszaföldvár SE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 152 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre II. – Tiszaföldvár SE

3-1 (2-0)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. július 23. (szombat) 10:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia (Fű 3 pálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Békéscsaba: Krnács Richárd, Kártyás Dávid, Sipaki Patrik, Babinyecz Balázs, Trescsula Máté. Talpalló Norbert, Marik Soma, Tóth Dániel, Pap Szabolcs, Bónus Marcell, Varga Tamás Károly. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Komáromi Csongor, Bacsa Krisztián, Varga Roland, Rajsli Tamás, Kovács Zsombor, Csák Albert.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Tiszaföldvár: Gerhát Dávid, Pápai János, Pataki Ádám, Borgulya Tamás, Kasik Ákos, Peres Csaba, Bódai Nándor, Szőke Ármin, Kriska Norbert, Sallai Bence, Balla Zalán. Cserék: Hajdú Viktor, Palatinusz Patrik, Sipos Márk, Gerard Jibril, Naseer Sereena, Gonda Róbert, Danku Bálint, Gyomai Ákos.
Vezetőedző: Virágh Ferenc

 Gólszerzők: Tóth Dániel (32. perc), Pap Szabolcs (38. perc), Kriska Norbert (60. perc), Talpalló Norbert (65. perc).

A lila-fehérek inkább az első félidőben mutattak hatékony játékot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban bajnoki címre törő rivális ellen, a szünet után viszont már a hőguta kerülgette mindkét felet.

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémián lejátszott mérkőzés első félidejében tekintélyes mezőnyfölényt harcolt ki a frissebben mozgó lila-fehér alakulat, ennek ellenére csak a játékrész utolsó harmadában tudta gólt érő hibákra késztetni a szervezetten játszó Tiszaföldvárt. Az agilis és fáradhatatlan Pap Szabolcs előbb büntetőt harcolt ki, majd számos lehetőséget dolgozott ki és be is talált, gyors megindulásai életveszélyesek voltak, melyet még a vendég mester is nyugtázott. A szünet után, elsősorban a kánikula miatt, alább hagyott a lendület, több lett a hiba mindkét oldalon, a támadók egy-egy megingást gólra váltva állították be a végeredményt.

Nagy Sándor: – A nagy hőségben is jól bírtuk erővel, számos helyzetet sikerül kidolgoznunk, a kapu előtt azonban sokszor hoztunk rossz döntéseket, ezért nem lett nagyobb a különbség a két csapat között. A helyzetkihasználáson próbálunk javítani a rendelkezésünkre álló időben.

Fotók

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/328768352803034

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: