Békéscsaba 1912 Előre II. – Szentlőrinc SE

szentlorinc_se_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 24. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Szentlőrinc SE

0-2 (0-2)

Időpont: 2017. március 26. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Sándor Csaba

Asszisztensek: Benkő Róbert, Kulcsár Judit

Békéscsaba: Hrabina Alex Gergő, Vozár Dávid, Birtalan Botond, Mácsai László, Balog Zsolt, Zahorán Balázs, Zelenyánszki László, Kálmán Szilárd, Oláh László Dávid, Láza Dévald Márk, Kmetykó Kevin. Cserék: Kun László Dávid, Bozsó Milán, Baráth Bence, Ilyés Tamás, Kovács Ferenc, Konyecsni Zoltán.
Vezetőedző: Szenti Zoltán.

Szentlőrinc: Füredi Szabolcs, Vágner Attila, Turi Tamás, Tóth Adrián, Fenyvesi Olivér, Hambuch Milán, Horváth Péter, Kalmár Zsolt, Bodó Péter, Berdó Valentin, Ambrusics Róbert. Cserék: Pacéka Norbert, Dudás Dániel, Kiss Erik, Hornyák Erik, Temesvári Máté, Kutor Dávid.
Vezetőedző: Turi Zsolt.

Gólszerzők: Berdó Valentin (5. perc), Vágner Attila (24. perc).

Sárgalapok: Kalmár Zsolt (55. perc), Kálmán Szilárd (55. perc).

Nézőszám: 70

A belépés ingyenes!

line_purple

A hazaiak szerezhettek volna vezetést a meccs elején, de Oláh László hatalmas helyzetben hibázott, a büntetés pedig halmazati formában érkezett, hiszen az 5. percben Berdó egy kipattanó labdát kapásból a jobb alsó sarokba vágott, 0-1. A folytatásban hiába kezdeményezett többet a fehérben játszó hazai gárda, a vendégek szórványos, ám kifinomult kontratámadásaiban ott volt a gólveszély. Elegendő volt egy védelmi megingás a 23. percben és már kettővel járt előrébb a Szentlőrinc. A vendégek egyik jobb oldalon szerveződő akciójánál Zahorán rosszul találta el a labdát, Vágner elé került az, aki a kimozduló Hrabina fölött emelt a kapuba, 0-2. Egyre inkább szélmalomharccá vált a hazaiak játéka, bár így is szépíthettek volna szünet előtt, ha Birtalan pontosabb.

A térfélcsere után érezhetően kiveszett az a fajta tűz a csabaiakból, ami a nagy hátrány ellenére pontszerzéshez segíthette volna őket. Próbálkoztak ők, de nem volt meg az átütőerő, a Szentlőrinc pedig gondosan óvta a számára tökéletes eredményt.

A hazai részről ezen a napon hiányzott a kreativitás és az akarás, ami komoly egyéni hibákkal párosult, így azután csakis vereség lehetett a 90 perc vége.

Szenti Zoltán: – A futtballban a "ha" nem játszik. Sajnos nem tudtuk kihasználni az első adandó alkalmat, de hozzá kell tegyem az értékelésemhez, hogy a sérültek miatt a védelmet teljesen össze kellett forgatnom – ettől függetlenül olyan egyéni hibákat követünk el mérkőzésről-mérkőzésre, melyeket serdülő meccseken sem lehet látni.

Turi Zsolt: – Ez egy olyan mérkőzés volt, ahol összesen volt talán három helyzetünk, ebből kétszer betaláltunk. Az elmúlt időszakban sajnos annak ittuk a levét a három ikszünknél, hogy 8-9 százas ziccert kihgytunk és egyet berúgtunk, az ellenfél viszont mindig bekotort valahogy egyet-egyet. Most annyiban változott a helyzet, hogy háromból kétszer betaláltunk és az ellenfél az első játékrészben kidolgozott két hatalmas helyzetéből egyet sem tudott értékesíteni. Ez igen fontos tényezője volt a mérkőzésnek, így a második félidőben már nyugodtabban játszottunk és uralni tudtunk a játékot, nagyobb lehetősége már nem is adódott a hazai csapatnak. Minél hamarabb szeretnénk a veszélyes zónából kikecmeregni és feljebb kapaszkodni a táblázaton, hiszen annak ellenére, hogy a sérültek helyett több ifistát is pályára küldtünk, egy ütőképes keret áll a rendelkezésünkre. Az eredmények és a szerencse viszont eddig nem úgy jött, ahogy azt szerettük volna.

line_purple

Fotók 

Youtube 

Élő tudósítás 

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1230745303682167/

line_purple

Webshop ajánló:
Matrica (autós)

line_purple