Békéscsaba 1912 Előre II. – Putnok FC

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 11. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Putnok FC

0-1 (0-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. október 10. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Borbás Bottyán Aurél

Asszisztensek: Topálszki Szabin, Harsányi Martin

Békéscsaba: Krnács Richárd, Czvalinga Áron, Styecz Bence, Tóth Péter, Váradi Ádám, Ilyés Tamás, Zvara Levente Mátyás, Szabó Zsombor, Hodonicki Márk, Szabó Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Apró Ármin, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Kiss László Dávid, Balog Zsolt, Bónus Marcell, Zelik Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Putnok: Pápai Krisztián Marcell, Sághy Félix, Takács Péter, Kis Gergő, Katona Bence, Buda Péter Pál, Szics Olekszij, Laczkó Krisztián, Dobrovolszki Jenő, Juhos Dávid, Fülöp Krisztián. Cserék: Cserepka András, G. Bíró Gergő, Nádimov Norbert Jegorovics, Nagy Zsolt András, Vajda Artúr, Engel Alex, Hadházi Sándor Máté.
Vezetőedző: Szala Ákos

 Gólszerző: Laczkó Krisztián (10. perc).

 Sárga lapok: Czvalinga Áron (21. és 40. perc – kiállítva), Katona Bence (36. perc), Juhos Dávid (40. perc), Sághy Félix (43. és 82. perc – kiállítva), Varga Tamás Károly (64.perc), Pápai Krisztián Marcell (91. perc).

Nézőszám: 200

A csabaiak irányították a játékot, mégis a látogatók szereztek vezetést az elején, Laczkó több mint húsz méterről szép lövéssel vette be a kint álló Krnács kapuját. A folytatásban az előnyük megőrzését részesítették előnyben a borsodiak, megszállták a térfelüket és nem engedtek teret a gyors hazai támadóknak, de így is fordíthattak volna a Lilák, csak a kiválóan védő Pápai kapus akadályozta meg ebben őket. Az Előrések saját maguk dolgát nehezítették tovább Czvalinga kiállításával, a védő a félidő hajrájában kapta meg a második sárga kártyáját.

Fotó: Bencsik Ádám

Szünet után is domináltak a hazaiak, bár a kockáztatásuk miatt megnyíltak a területek a vendégek előtt is. Két-három nagyobb helyzet is kimaradt csabai oldalon, ez pedig az előzmények miatt nem fért bele ezen a napon. A Putnok szívós játékkal eredményesen őrizte meg a minimális előnyét.

Brlázs István Gábor: – Kellemetlen vereséget szenvedtünk egy döntetlen színezetű mérkőzésen. A szokásosnál kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani, de a játékunkkal a mezőnyben nem volt különösebb probléma. Az emberhátrány ellenére is sokat volt nálunk a labda, csak az előkészítések és a befejezések voltak a szokásosnál pontatlanabbak.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/822186071782606

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás