Békéscsaba 1912 Előre II. – OMTK-ULE 1913

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 140 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreOMTK-ULE 1913

Vármegyei I. osztály 2023/2024.
15
. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – OMTK-ULE 1913

0-0 (0-0)

A BELÉPÉS INGYENES!


Időpont: 2024. március 1. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia (műfüves pálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Baráth János

Asszisztensek: Baranya Tamás, Halma Sándor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Hursán Gergő János, Futó Zsombor, Harmati Zoltán, Bacsa Krisztián, Lauri Giuseppe Junior, Farkas Ádám, Döme Brúnó, Rostás Szilárd Pál, Pusztai Olivér, Bíró Bence János. Cserék: Takács Boldizsár, Csikós Elek, Orvos Levente, Ilyés Brúnó, Kurai Levente.
Vezetőedző: Jakab Péter.

OMTK: Bordás Dániel, Buzai Bence, Harangozó Krisztián István, Ondrejó Tamás, Szabó Ákos, Darida Ádám, Szarvas József, Miszlai László, Bónus Marcell, Papp Máté, Halázs Zsombor Zoltán. Cserék: Marunák Levente, Rau Gergő, Juhász Jónás, Fehér Bence György, Kasik Márk, Deli Lajos Patrik, Babolek Zoltán.
Vezetőedző: Buza Barnabás

 Sárga lapok: Buza Barnabás (45. perc), Futó Zsombor (50. perc).

 Piros lap: Szabó Ákos (45. perc).


Az első félidő kiegyenlített játékot hozott kevés helyzettel. Nem sokkal a szünet előtt emberelőnybe került a hazai együttes, miután az utolsó emberként szabálytalankodó Szabó Ákosnak piros lapot mutatott fel a játékvezető.

Ennek ellenőre a második játékrész során sem állt be védekezni a vendég Orosháza, Czinanó kapusnak két esetben is nagyot kellett védeni. Jelentős küzdelem folyt, de végül nem bírt egymással a két fél.

Buza Barnabás: – Sajnálom, hogy nem tudtuk három ponttal kezdeni az évet, ezzel sajnos lehet, hogy többet is veszítettünk. Persze, hibáztunk elöl és hátul is, okolhatom a játékosokat, de sajnos a játékvezető sem nem nőtt fel a feladathoz, mérkőzést befolyásoló hibákat követett el. Remélem hogy emiatt ő is ugyanúgy érzi magát, mint ahogyan mi. Tisztában vagyok vele, hogy nincs elég játékvezető a megyében, de a mai meccs sokkal jobbat érdemelt volna.

Jakab Péter: – Az osztály színvonalát iramban meghaladta a találkozó. Lehetőség mindkét oldalon akadt a gólszerzésre, talán a fiatalságunknak köszönhetően nem tudtuk érvényre juttatni az emberelőnyünket. Összességében nem lehetek elégedetlen.


Jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.