Békéscsaba 1912 Előre II. – OMTK-ULE 1913

Megyei I. osztály kvalifikáció A-csoport 5. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – OMTK-ULE 1913

8-2 (3-1)

Időpont: 2020. szeptember 11. (péntek) 16:30 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Fekete Zoltán

Asszisztensek: Kiss Tibor, Takács János Szabolcs

A belépőjegyek egységesen 500,- forintba kerülnek. A megváltott szezonbérletek érvényesek.

Békéscsaba: Nagy Szabolcs, Kasik Ákos, Nyéki Boldizsár, Styecz Bence, Farkas János, Balog Zsolt, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Fehér Zsolt, Fazekas Lóránt, Szabó Zsombor. Cserék: Jakab Gábor, Trescsula Máté, Czvalinga Áron, Bukor Zoltán Márk, Körömi Zoltán, Pap Szabolcs, Csicsely János.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

OMTK-ULE: Dobozi Béla, Dajcs György, Kasuba Dániel, Harangozó Krisztián István, Szabó Áron Péter, Péli Tamás, Fehér Bence György, Miszlai László, Vincze Alex, Szabó Norbert, Selmeczy Kevin. Cserék: Melich Viktor, Varga Péter, Bessenyei László, Kocsis Kevin, Sajti Bálint, Csőke Norbert.
Vezetőedző: Buza Barnabás

 Gólszerzők: Oláh Ákos (6. perc), Vincze Alex (30. perc) – öngól, Farkas János (36. perc), Péli Tamás (38. perc), Csicsely János (65. perc), Fazekas Lóránt (78. és 90. perc), Körömi Zoltán (85. perc), Csőke Norbert (88. perc) – öngól, Miszlai László (89. perc).

 Sárga lapok: Kasuba Dániel (31. perc), Péli Tamás (43. perc), Vincze Alex (78. perc), Fehér Bence György (90. perc).

Elmaradt a várt küzdelem az A-csoport csúcs rangadóján, a megyei kvalifikációs labdarúgó-bajnokság 5. fordulója pénteki nyitó mérkőzésén. Az Előre második számú csapata végig kézben tartva az irányítást, szinte kiütötte a második félidőre összeomló orosháziakat.

Kezdettől a lila-fehérek akarata érvényesült, akik 6. percben Oláh Ákos találatával szereztek vezetést. Később a vendégeknek is volt egy rövidebb jó időszakuk, a félidő utolsó harmada azonban ismét a házigazdák jelentős fölényét hozta, ami újabb gólokkal társult. Az orosháziak reményeit Péli válasza hozta vissza nem sokkal a szünet előtt.

A pihenőt követően állták a nyomáspróbát a látogatók, még a csereként beálló Csicsely találata sem törte meg őket. Az utolsó negyedórára azonban mintha az erejükkel is elkészültek volna, ennek a hatására duplázták meg az addigi eredményt a csabaiak, akik így már egyedüli hibátlan együttesként vezetik az A-jelű nyolcast.

Az A-jelű nyolcas csúcs-rangadójával már pénteken megkezdődik a megyei kvalifikációs labdarúgó-bajnokság 5. fordulója. A négy meccsből négy győzelemmel rendelkező Orosháza a hasonlóan imponáló mérleggel rendelkező Előrével csap össze Békéscsabán, a 4-es Honvéd utcai Utánpótlás Központban. Nem lesz teljes a játéknap, Tótkomlóson ugyanis – a helyi óvintézkedésekhez kapcsolódva – elővigyázatosságból elhalasztották a doboziak vasárnapi vendégjátékát.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/759719184599811/

Jegyzőkönyv Tabella