Békéscsaba 1912 Előre II. – Nagyváradi AC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 144 másodperc.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre II. – Nagyváradi AC

9-2 (5-1)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. július 20. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia (Fű 3 pálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Kártyás Dávid, Bacsa Krisztián, Babinyecz Balázs, Szabó Zsombor, Cservenák Csaba, Marik Soma, Talpalló Norbert, Pap Szabolcs, Bónus Marcell, Trescsula Máté. Cserék: Orvos László, Varga Tamás Károly, Kovács Zsombor, Sipaki Patrik, Csák Albert, Burai Erik, Szederkényi Ádám.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Nagyvárad: Hab Catalin, Catana Andrei, Letan Cosmin, Abagiu Mario, Cioflan Tudor, Toro Paul, Bone David, Ciocan Sergiu, Negrutiu Vlad, Padurean Robert, Venczel Octavian, Farcas David. Cserék: Laczkó Tamás, Cotolan Adrian, Nial Adrian, Seres Dávid, Páll Andor, Papp Zsombor, Kincses Szabolcs, Mihály Zoltán.
Vezetőedző: Dianu Ciprian

 Gólszerzők: Pap Szabolcs (12., 55. és 57. perc), Padurean Robert (19. perc), Talpalló Norbert (21. perc), Szabó Zsombor (25., 35. és 73. perc), Trescsula Máté (32. és 84. perc), Ciocan Sergiu (77. perc).

Gólzáporos edzőmeccset produkált szerdán a Békéscsaba 1912 Előre második csapata. A lila-fehérek a nagy múltú, ám szerény jelenű egyszeres magyar bajnok Nagyváradi AC gárdáját verték rendkívül magabiztosan.

Kalandos az útja a nagy múltú váradi csapatnak, amely az elmúlt bajnoki évben megnyerte a III. ligát, de elveszítette az osztályozót és ez megtörte a tulajdonosok lendületét, akik a megyei bajnokságba nevezték vissza a gárdát. Mindez csapatépítéssel is jár, ráadásul gyakorlatilag egy hete kezdték el a felkészülést és a rendkívül fiatal játékosokból álló gárda némileg megilletődötten játszott. A hazaiak végig nagy fölényben játszva, szinte tetszés szerint érték el a góljaikat és arattak magabiztos győzelmet.

Nagy Sándor: – A korábbi mérkőzéseinkhez képest frissebben és tervszerűbben is mozogtunk, igaz nem ütköztünk komolyabb ellenállásba se. Így is elérte a célját a mérkőzés, az előrejátékban láttunk olyan dolgokat, amiket a bajnokságban szeretnénk, de azért még hibák is tarkították a játékot.

Fotók

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/465008132128898

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: