Békéscsaba 1912 Előre II. – Mezőhegyesi SE

Megyei I. osztály 2017/2018. 20. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Mezőhegyesi SE

6-1 (2-1)

Időpont: 2018. március 11. (vasárnap) 14:30 óra

Helyszín: Békéscsaba, 4-es Honvéd utca

Játékvezető: Kovács Attila

Asszisztensek: Minda Gábor, Szalai Szabolcs István

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Seres Bence, Kun László Dávid, Mácsai László, Balog Zsolt, Zahorán Balázs, Bónus Ádám, Miklya Miklós Mihály, Kálmán Szilárd, Belanka Dávid, Maruntelu Mihai Erik. Cserék: Baráth Bence, Borbély Zsombor, Máris Dominik, Láza Dévald Márk, Barta Tamás.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Mezőhegyes: Varga Patrik, Ács Levente, Bojtos András, Dajcs Ádám, Lugasi Martin, Rotár Péter, Mátó Attila, Szlovák Norbert, Karancsi Norbert, Dócza Gábor, Lukács László. Cserék: Kasik Viktor, Jámbor József, Nagy Szabolcs, Túri Tibor, Zsilák Máté, Szabó Árpád, Gazsi Balázs.
Vezetőedző: Ölei Dezső

Gólszerzők: Miklya Miklós Mihály (10. perc), Mácsai László (11., 61., 78. és 79. perc), Szlovák Norbert (18. perc), Mátó Attila (83. perc) – öngól.

Meggyőző különbséggel – mondhatjuk úgy is -, hogy hozta a kötelezőt csapatunk. De hibázni már nem is nagyon lehet, hiszen a közvetlen rivális, Méhkerék is győzött, így a bajnoki táblázat elejét tekintve, keleten a helyzet változatlan.

line_purple

A békéscsabai 4-es Honvéd utcai pályán folytatódik a küzdelem második csapatunk számára, amikor a Megyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában a Mezőhegyes együttesét fogadjuk 2018. március 11-én (vasárnap) 14:30 órától.

Az elmaradt 19. forduló miatt maradt az egypontos lemaradásunk a Méhkerékkel szemben, úgy hogy a közvetlen rivális még egy meccsel kevesebbet játszott, hiszen a 18. felvonás Szarvasi FC – Méhkeréki SE összecsapást március 21-én pótolják. Ezért a bajnoki táblázat nem mutat teljes képet, de ettől függetlenül minden magasabb célok felé törekvő résztvevő pontszerzési kényszerben van. A Békéscsaba II. 18 lejátszott mérkőzés után 14 győzelem, 2-2 döntetlen és vereség, valamint az így összegyűjtött 44 pont mérleggel a táblázat második helyét, míg következő vendégeink ugyanennyi meccs után, 6 győzelem, 1 döntetlen, 11 vereség, valamint 19 bajnoki egység birtokában a hetedik pozícióból várja az összecsapást. Legutóbb 2017. október 7-én találkoztunk a mezőhegyesiekkel idegenben, akkor magabiztos győzelmet arattunk és 0-2-es végeredmény született.

Brlázs István Gábor: – Vannak hiányzóink, hiszen Pusztai sérülés, Babinyecz és Barbu eltiltás miatt nem tud ezúttal segíteni, de ettől függetlenül ezt a mérkőzést meg kell tudnunk oldani. Úgy gondolom, hogy hazai pályán ez a kötelező kategória, így csak a három ponttal lennék elégedett, mert mindenképpen oda szeretnénk érni a végelszámolásnál. Nem lesz egyszerű meccs, mivel egy stabil középcsapattal találkozunk, de bízom benne, hogy közönségszórakoztató játékkal meg tudjuk nyerni a találkozót.

line_purple