Békéscsaba 1912 Előre II. – Kondorosi TE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 112 másodperc.

Megyei I. osztály 2017/2018. 22. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Kondorosi TE

0-0 (0-0)

Időpont: 2018. március 24. (szombat) 15:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, 4-es Honvéd utca

Játékvezető: Gyuga Zsolt

Asszisztensek: György Sándor, Pusztai Zoltán

Békéscsaba: Baráth Bence, Seres Bence, Barbu Roland-Eduard, Kun László Dávid, Mácsai László, Balog Zsolt, Máris Dominik, Miklya Miklós Mihály, Kálmán Szilárd, Barta Tamás, Maruntelu Mihai Erik. Cserék: Borbély Zsombor, Zsilinszki Martin, Bónus Ádám, Somogyi Pál Csaba.

Kondoros: Kajári János, Murvai Dávid, Borgulya Tamás, Harangozó Krisztián István, Kajtár István, Vozár Dávid, Konyecsni Zoltán, Hanyecz Henrik, Takács Márk Csaba, Farkas János, Rafaj Roland. Cserék: Szólik Tamás, Rafaj Patrik, Péli Tamás, Paluska Patrik, Kormány Levente Dániel.

Sárga lapok: Kormány Levente Dániel (64. perc), Maruntelu Mihai Erik (68. perc).

A játéknap rangadóján a lila-fehérek kezdettől próbálták irányítani a játékot, a mezőnyfölényük azonban meddőnek bizonyult, mert nem igazán tudtak helyzetbe kerülni. Az első félidőben Miklya állt legközelebb a gólszerzéshez, de a kapu fölé emelt. A KOTE jobbára védekezett, kósza kontrái azonban veszélyforrást jelentettek.

A szünet után sem változott különösebben a játék képe. A hazaiaktól azonban a szerencse is elpártolt, Kun lövése ugyanis a kapufán csattant. A másik oldalon a csereként beálló Péli hagyta ki a legnagyobb lehetőséget, aki a kapusba vágta a ziccert.

Mindent egybevetve a döntetlent a hazaiak élhették meg kudarcként, a rájátszásra egyre távolabb kerülnek a listavezetőtől

line_purple