Békéscsaba 1912 Előre II. – Gyulai Termál FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 133 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreGyulai Termál FC

Vármegyei I. osztály 2023/2024.
21. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Gyulai Termál FC

2-1 (1-0)

A BELÉPÉS INGYENES!

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!


Időpont: 2024. április 12. (péntek) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Kató Benedek

Asszisztensek: Petrovszki Péter, Lazanyecz Márk

Békéscsaba: Krnács Richárd, Komáromi Csongor, Futó Zsombor, Lauri Giuseppe Junior, Bacsa Krisztián, Kóródi Nándor, Szabó Csaba, Pusztai Olivér, Orvos Levente, Zvara Levente Mátyás, Mágocsi Bence. Cserék: Tóth Patrik, Harmati Zoltán, Gedó Gergő Adrián, Rostás Szilárd Pál, Farkas Ádám, Biró Bence János.
Vezetőedző: Jakab Péter

Gyula: Szabó Marcell, Dajcs Ádám, Borbély Zsombor, Kukla Zsombor, Tanner Gergő, Szabó Péter, Babinyecz Balázs, Bojtos Tamás, Katona György Viktor, Trescsula Máté, Varga Tamás Károly. Cserék: Csonka Dávid István, Nagy Sándor, Repisky Dániel, Kiss Tamás, Zsilák Mátyás, Horváth Zoltán.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Mágocsi Bence (18. és 53. perc), Tanner Gergő (56. perc).

 Sárga lapok: Pusztai Olivér (38. perc), Krnács Richárd (74. perc), Mágocsi Bence (77. perc), Biró Bence János (83. perc).


Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de kapura a hazai együttes volt veszélyesebb, amely Mágocsi egyéni akciója révén szerzett vezetést (1-0).

Az 56. percben Mágocsi duplázott, amikor a Szabó Csaba által csúsztatott labdát továbbította a hálóba (2-0). A válasz pár perc múlva érkezett és Tanner egy kiugratás után szépített (2-1). A meccs utolsó harmadában az egyenlítésért küzdött a listavezető, de a lehetőségei sorra kimaradtak, így első vereségét szenvedte el a szezonban.

Brlázs István Gábor: – Az utolsó félórára visszajöttünk a meccsbe, de az értékelhetetlen első hatvan perc miatt nem érdemeltünk volna egy pontot sem.

Jakab Péter: – Az első félidő remek játékát szünet után egy szép góllal meg tudtuk fejelni. Utána viszont nehéz dolgunk volt, mert az ellenfelünk mindent megtett az egyenlítés érdekében. Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek, egyben gratulálok a Gyulának a bajnoki címhez!


Jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.