Békéscsaba 1912 Előre – FK Tisza Adorján

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 189 másodperc.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – FK Tisza Adorján

6-2 (2-1)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. július 24. (vasárnap) 10:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Békéscsaba: Bukrán Erik, Mikló Roland, Bora György, Fazekas Lóránt, Puskás Gábor, Mágocsi Bence, Zvara Levente Mátyás, Kitl Miklós, Horváth Péter, Máris Dominik, Hamed Yasin. Cserék: Czinanó Antal Áron, Lukács Raymond Barna, Szabó Csaba, Sipos Gábor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Tisza Adorján: Stajkovic Vojin, Tomisic Stefan, Zolnajic Aleksandar, Pronek Nikola, Mészáros Ákos, Cordasic Lazar, Slavuljica Nedo, Drazic Icosta, Mitrovic Jovan, Knezevic David, Krmar Milivoj. Cserék: Amidzic Nemanja, Milikic Aleksandar, Arezina Momcilo, Kangra Petar, Manojlovic Martin, Nikolin Vitomir, Kostic Luka, Vasic Dragoslav, Provci Damilo.
Vezetőedző: Bulatovic Branislav

 Gólszerzők: Mészáros Ákos (14. perc), Máris Dominik (35. és 62. perc), Kitl Miklós (38. perc), Hamed Yasin (64. perc), Knezevic David – öngól (79. perc), Lukács Raymond (80. perc), Milikic Aleksandar (89. perc).

 Sárga lap: Nikolin Vitomir (60. perc).

Szűk negyedóra játék után a vajdasági csapat jutott előnyhöz, de a lila-fehérek még a szünet előtt fordítottak Máris Dominik és Kitl Miklós révén. Szünet után aztán még mozgalmasabbá vált az élet a vendégek kapuja előtt: született egy öngól, aztán Lukács Raymond, majd ismét Máris, végül Hamed Yasin is betalált, míg a lefújás előtt Aleksandar Milikic állította be a végeredményt.

Összességében elmondható, hogy a fülledt és meleg idő ellenére is jól mozgott mindkét együttes, a vendégek azonban a második játékrész utolsó felében már kissé hitüket vesztve, fáradtabban fociztak. A helyzetkihasználásokkal még akadtak gondjaink, hiszen adott esetben nagyobb különbséget is kialakíthattunk volna. Új igazolásaink a főpróbán is hozták az elvárt teljesítményt, fiataljaink pedig igen kellemes benyomást nyújtottak, hiszek akaratban, agilitásban felvették a versenyt tapasztaltabb társaikkal. Egy hét múlva már élesben, bajnoki mérkőzésen kell megmutatni, hogy mit tudunk, így gyakorlatilag néhány nap maradt a finomhangolásra, valamint a mai napon feltérképezett hibák javítására. A mérkőzés elérte célját, hiszen gyakorlatilag mindenki teljes meccsterheléshez jutott, a sportszerű, nyílt focit játszó, szimpatikus ellenfelünk harcosságra és küzdésre késztette együttesünket.

Információk:

A mérkőzésre kizárólag az 5-ös számú kapun (körgát felőli oldal) lehetséges a belépés, a többi bejárat ZÁRVA lesz. A mérkőzés megtekintése ingyenes. Felhívjuk a figyelmet, hogy a termálvizes munkálatok, így az esetleges balesetek elkerülése miatt semmiképpen ne lépjenek a lezárt és a közönség számára nem használható területekre! Parkolás kizárólag a stadion területén kívül lehetséges.

Fotók

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/776810176824662

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: