Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Békéscsaba 1912 Előre

balmazujvaros_150

Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017. 21. forduló

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Békéscsaba 1912 Előre

0-1 (0-0)

Időpont: 2017. március 26. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Balmazújvárosi Városi Stadion

Cím: 4060 Balmazújváros, Sporttér út 5-7.

Játékvezető: Szőts Gergely

Asszisztensek: Varga Zsolt, Varga Gábor

Tartalék játékvezető: Dolnegó Bálint

Balmazújváros: Szécsi Gergő, Rus Adrián, Németh Ádám, Farkas II. Balázs, Fekete Ádám, Sigér Dávid, Heffler Norbert, Vachtler Csaba, Tamás László Hunor, Bódis István Norbert, Belényesi Miklós. Cserék: Fekete Róbert Károly, Hadházi Dávid, Bakos Bence, Kovács Ádám Tibor, Vajda Sándor, Vólent Roland, Balogh Krisztián.
Vezetőedző: Feczkó Tamás

Békéscsaba: Ribánszki László, Nascimento de Oliveira Fabio, Bagi István, Spitzmüller István, Tóth Dániel, Fehér Zsolt, Juhász György, Viczián Ádám, Pilán Márkó, Kelemen Dávid, Szélpál Norbert. Cserék: Máthé Gábor, Babinyecz Balázs, Szalai Dániel, Gránicz Patrik, Beszterczei Attila, Gyurján Bence.
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Kelemen Dávid (75. perc).

Sárgalapok: Kelemen Dávid (33. perc), Pilán Márkó (38. perc), Rus Adrián (53. perc), Németh Ádám (88. perc).

Piroslap: Tamás László Hunor (69. perc).

line_purple

Az első negyedórában a két tizenhatos között folyt a játék, mindkét csapat fegyelmezetten védekezett. Ezt követően a hazaiak enyhe mezőnyfölénybe kerültek, ezt jelzi, hogy több szögletet is rúgtak, de ezeket hárítani tudta a lila-fehér együttes. A 30. percben Fabio tört előre, ám kecsegtető helyzetben lövés helyett tovább akarta adni a labdát, így felszabadult a házigazdák kapuja. A félidő hajrájában mindkét csapat próbálkozott, de gól nem született az első játékrészben.

20170327_balmazujvaros_elore

Fordulás után is inkább a mérkőzés küzdőjellege domborodott ki, majd fokozatosan átvette az irányítást a vendég csapat. Ennek következményeképpen a házigazdák egyik belső védőjét, Tamást állították ki. Az emberelőnyben lévő lila-fehérek fokozták a tempót, és a 74. percben Kelemen fejesével vezetést szereztek. A hajdúsági együttes ezt követően már nem tudott ritmust váltani, a vendégek pedig okos, taktikus játékkal tartották az előnyt, sőt még növelhették is volna azt.

A látottak alapján az Előre megérdemelten nyert a harmadik helyezett újvárosiak otthonában, és ezzel megszerezte idei első győzelmét a bajnokságban. Az Előre 469 percnyi gólmentes sorozatnak vetett véget és három helyet lépett előre a bajnoki táblázaton.

Feczkó Tamás: – Az első félidőben óriási mezőfölényben játszottunk, megvoltak a helyzeteink is. A második játékrészben inkább meddő küzdelmet folytattunk és a Békéscsaba az egész mérkőzés folyamán fegyelmezetten és jól védekezett. A játék képe alapján a döntetlent is csalódásként éltem volna meg, így azonban nem marad már hátra, mint gratulálni a vendégeknek.

Boér Gábor: – Szeretnék gratulálni a srácoknak, hiszen a mai napon óriásit küzdöttek és végre sikerült betalálnunk a kapuba is, amelyen nagyon sokat dolgoztunk. Ennek nagyok örülök, mert így visszaigazolást nyert eddigi mondandóm. Egész héten azt sulykoltuk, hogy az energia, amit az edzésekre fordítunk és a héten elvégzett munka csak akkor fog kamatozni és érvényesülni, ha ki tudjuk vinni a mérkőzésekre is. A mai napon ezt megtettük és újra nagyon komoly egységet és nagybetűs csapatot alkottunk. Mindenképpen örülök, hogy valamit sikerült visszaadni abból a bizalomból, ami felénk áradt – hiszen szurkolóink már a múlt héten is nagyon bíztak bennünk, valamint vezetőink is minden lehetséges feltételt biztosítottak számunkra, ami a sikerhez kell. Köszönjük mindenkinek és nagyon örvendek, hogy végre kimozdultunk a gödörből. A továbbiakban is sokat kell dolgozunk és akkor nem maradnak el a további sikerek sem.

line_purple

line_purple

Youtube 

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1649683991994825/

line_purple

Webshop ajánló:
Poszter 2016/2017. (ÚJ)

line_purple